Хванаха избягал затворник след година и половина издирване

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Хванаха избягал затворник след година и половина издирване

5310
на 14.10.2014
Хванаха избягал затворник след година и половина издирване
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Търновски полицаи задържаха в понеделник в с. Присово беглец от затвора Белене, издирван година и 5 месеца, пише "24 часа".

препоръчано

На 11 май 2013 г. 38-годишният опасен престъпник Станимир Стоянов от силистренското село Гарван духнал от пандиза, където излежавал 2 години за грабеж. Преди това бил зад решетките и за убийство. Успял да се измъкне, след като го пратили на работа в кравеферма извън стените на затвора. Бягството от външния обект било установено едва вечерта, когато Станимир не се появил на вечерна проверка. Засега той е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Същия ден горнооряховски полицаи пък са хванали 20-годишния М. И. от Лясковец. Младият мъж е с ефективна присъда "лишаване от свобода" за 1 година и 6 месеца от районния съд в Горна Оряховица, но се укривал. Поради това също е бил обявен за национално издирване. Престъпникът е предаден на Областното звено за охрана, което ще го конвоира до затвора в Ловеч. Там осъденият ще изтърпи присъдата си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК