Хванаха пиян и нередовен със „Симсон“, посред бял ден

Крими

Хванаха пиян и нередовен със „Симсон“, посред бял ден

9217
на 22.06.2014
Хванаха пиян и нередовен със „Симсон“, посред бял ден
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредният солидно почерпен шофьор беше спипан вчера от органите на реда. Към 16.30 часа, по време на пътна акция, патрул от Оряхово спрели за проверка мотопед „Симсон“, съобщава "Трибали". 

препоръчано

Той бил управляван от Т.Б. от село Войводово. 
По данни на униформените, Т.Б. е неправоспособен и няма шофьорска книжка. След проверка с дрегер станало ясно, че шофира след употреба на алкохол. Уредът отчел 3.61 промила в издишания въздух.
На Т.Б. е издаден талон за медицинско изследване, но е отказал да даде кръв за анализ в спешната помощ в Козлодуй. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. По случая е започнато досъдебно производство и е уведомен дежурния прокурор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК