Хвърлете няколко аспирина в пералнята! Ефектът ще е изумителен

Бомба

Хвърлете няколко аспирина в пералнята! Ефектът ще е изумителен

67580
на 07.06.2016
Хвърлете няколко аспирина в пералнята! Ефектът ще е изумителен
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тайната за това разкри майка ми, и аз съм й толкова благодарна: работи чудесно с всички светли тъкани! Как да перем белите дрехи?

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

1. Забележително снежнобели дрехи ‐ това е лесно за постигане! Разтворете 5 таблетки аспирин по 325 мг в 8 литра топла вода, пише "За жената".

Накиснете дрехите в разтвора и ги оставете да престоят в продължение на 8 часа.

2. Бихте могли предварително да натрошите аспирина на малки парченца, така той бързо ще се разтвори във водата и активно ще действува.

3. Пуснете няколко таблетки аспирин директно в пералната машина! Това ще възвърне сияйната белота даже и на избледнелите ви дрехи. Ако преди изпиране в машината, накиснете за кратко дрехите си в разтворен във вода аспирин, ефектът ще е просто зашеметяващ.

Сега вече знам как да изпирам дрехите си без да остават неприятни жълти петна върху тях!

Аспиринът се превърна в незаменимо средство в дома ми, защото той не уврежда тъканите, но в същото време забележително добре премахва мръсотията. Действа по‐добре от която и да е белина!

Съветвам ви и вие да опитате! Аз съм сигурна, че ще останете доволни от резултата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО) ПИК TV! ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ: ППДБ обвиниха ГЕРБ за спрените плащания по ПВУ (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК