Хиляди ще протестират срещу увеличението на цените на тока

ЧАС ПИК

Хиляди ще протестират срещу увеличението на цените на тока

8182
на 28.07.2015
Хиляди ще протестират срещу увеличението на цените на тока
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хиляди ще протестират на 29 юли под прозорците на Министерски съвет срещу увеличението на цените на ел. енергията от 1 август 2015 г. Четирите национално представителни организации на работодателите - АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, се обявиха твърдо против узаконения грабеж, кражбите и безхаберието в енергетиката и в подкрепа на дълбока реформа в сектора от страна на правителството.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

И затова свикаха национален протест срещу повишението на цената на електроенергията. В обща декларацията организациите заявиха: "Българският бизнес не може и не иска да поеме високия разход в цената на електроенергията, като резултат от решението на КЕВР за увеличаване на добавките "Задължения към обществото". Не искаме да спираме производства, да губим своята конкурентоспособност, която сме постигнали в резултат на огромни инвестиции и тежък труд. Затова сме готови на протести и защита на нашите интереси. Това са интересите на българската индустрия, на цялата икономика на България без оглед на размера на предприятията.

Не приемаме предложените нови цени за "задължения към обществото", защото те ще доведат до загуби за българското общество!". Протестът ще стартира в 11 часа на 29 юли в пространството между сградите на Министерския съвет и на президентството и ще прерасне в шествие до сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране, където ще има престой около 20 минути, след това ще тръгне пешеходен преход по бул. Княз Александър Дондуков до ул. Г. С. Раковски, по ул. Г. С. Раковски до бул. Цар Освободител, по бул. Цар Освободител до сградата на Народно събрание. След престой пред сградата на Народно събрание с планирано времетраене от около 30 минути шествието ще се върне до сборния пункт по същия маршрут. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК