Холивудският гений Оливър Стоун защити Путин за Украйна

ЧАС ПИК

Холивудският гений Оливър Стоун защити Путин за Украйна

15982
на 23.09.2014
Холивудският гений Оливър Стоун защити Путин за Украйна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Разбирам защо Путин не е могъл да се откаже от Крим. НАТО ухажва Украйна, за да лиши Русия от разположения й в Севастопол флот, а Москва не може да приеме това", казва пред "Росийская газета" гениалният холивудски режисьор Оливър Стоун. Той изрично подчертава, че подрепя руския президент за действията му в украинската криза. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Украинската криза е предизвикана от стратегията на НАТО. Алиансът се опитва да се приближи към руските граници въпреки обещанията от Вашингтон, дадени на Михаил Горбачов точно преди разпадането на СССР, че това няма да се прави", казва Оливър Стоун, цитиран от AFP.

Оливър Стоун е един от най-хитовите режисьори на Холивуд. Носител е на три награди "Оскар".

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК