Бомба

Хороскоп на недостатъците

Само в ПИК
Хороскоп на недостатъците
Автор: ПИК
Дата
Дата
6408
Коментари
0
Хороскоп на недостатъците

Прекалено сте чувствителни, непоносими, сноби или нарциси? Вината в никакъв случай не е ваша, колкото и близките ви да ви трият сол на главата. Дали сте егоисти, или пък се обиждате лесно, за всеки недостатък вина носят единствено звездите. Или поне така се оправдайте.

Овен

Търсачи на приключения и притежатели на силен характер, те имат достатъчно смелост, за да се изправят пред каквото и да е препятствие. Взривоопасни са, но за сметка на това са искрени и умни. Сред отрицателните черти на Овните са, че са нетърпеливи и прекалено импулсивни. В порив на ярост не умеят да си държат езика зад зъбите и нерядко си създават врагове. Всъщност недостатъците им са силен коз, който им гарантира професионален успех - те са уверени и не си слагат критиките на сърцето.

Телец

Хората от знака са родени романтици. Любовта им към красотата и приятните изненади е свързана с начина им на живот. Те са нежни и раними души, затова е важно да се чувстват в безопасност. Страхотни приятели са и може да разчитате на тях в трудни моменти. Но когато почувстват, че са близки с някого, започват да се отнасят към него като със собственост. Държат се доста егоистично и могат да го изкарат от нерви с проявите си на ревност.

Близнаци

Изключително умни, те притежават страхотна жажда за живот. Спонтанни са и настроението им често се мени, към което е малко сложно да се приспособите. Тревожат се за незначителни проблеми и могат да изкарат душата на отсрещния, ако имат нужда от нещо. Не умеят да се справят със собствения си стрес и лесно изпадат в депресия. А още по-бързо формират мнението си за околните, без да им дадат шанс за по-добро впечатление

Рак

Един от най-сантименталните и творчески представители на зодиака, Раците бързо се влюбват и с радост изпълняват всеки каприз на половинката си. Заедно с това са прекалено внимателни и рядко постъпват необмислено. Поговорката "Три пъти мери, един път режи" е измислена точно за тях. Недостатъкът им е, че страдат от честа смяна на настроенията, прекалено са емоционални и чувствителни. Минимална забележка, направена без умисъл, за дълго ще ги изкара от строя.

Лъв

Притежатели на открит, но в същото време хищнически темперамент. Всичко, което Лъвът прави в живота си, е насочено към личната му изгода. Ако влезете в близкото му обкръжение, тези блага задължително ще докоснат и вас. Хората от знака са истински лидери в живота с всички произтичащи от това последствия - егоизъм, нетърпеливост, диктаторски залитания. Но щом става дума за царя на природата, не бихте могли да очаквате и друго.

Дева

Отличителна черта на представителите на знака, особено на родените през септември, е аналитичният ум. Девите формират мнението си само след внимателен анализ на ситуацията и никога "не съдят за книгата по обложката". Стараят се да вникнат в същността на нещата. Много са талантливи, умеят да взимат точни решения и не се притесняват от постъпките си. На пръв поглед нямат недостатъци. Но техният чепат и строг характер им създава немалко проблеми в ежедневието.

Везни

Спокойствие и само спокойствие е девизът на Везните. Те са хармонични и балансирани по природа, знаят как да запазят присъствие на духа и не се поддават на негативни емоции и стрес. Много предани са към семейството и приятелите, но също така са и силно зависими от мнението на околните. Това пък ги прави нерешителни и им трябва малък тласък, който да ги накара да продължат да се движат напред.

Скорпион

Страстни и интересни личности, но както е заложено в природата им - ядовити, язвителни, ревниви и отмъстителни. Няма да се успокоят, докато не отговорят на обидилия ги или просто проявил нетактичност събеседник. Затова се пазете да не ги настъпите. Смелостта във взимането на решения ги прави невероятно опасни съперници.

Стрелец

Главните зодиакални философи, те знаят как да напълнят всяка мрачна атмосфера с ярката светлина на своя оптимизъм. Истината обаче е, че позитивното мислене може да им изиграе лоша шега - често проявяват веселието си там, където трябва да са по-сдържани. Променливият им темперамент дразни околните. Но като цяло са любопитни събеседници с отлично чувство за хумор.

Козирог

Разумните и практични Козирози са най-амбициозните представители не само на земните стихии, но и на целия зодиакален кръг. Под този знак се раждат работохолици и победители, чийто успех им е присъден по право. Винаги са в бойна готовност. Много са взискателни - не само към себе си, но и към другите. Не са много онези, които могат да устоят на темпото им. Едно от най-забележителните им качества е толерантността. Винаги са готови да разрешат възникналия по пътя проблем.

Водолей

Сред най-умните са и имат чудесно чувство за хумор и творческо мислене. Оригиналните им и прекалено креативни постъпки, които е сложно да бъдат прогнозирани, понякога поставят в задънена улица прагматичните околни. Затова Водолеят често е недоразбран. А излишната емоционалност, присъща на всички въздушни знаци, може да се стори признак на неуравновесеност на скъпящите се на чувства.

Риби

Полезни, благородни и просто добри хора, те могат да зарежат всичко, за да помогнат на другите. Отлични приятели са. Силно зависят от чуждото мнение, затова е лесно да ги обидите с невнимателните си изказвания. Съмняват се във взетите решения, боят се от грешки, затова по-добре не разчитайте на компетентността на техните решения - Рибата обикновено действа под влияние на емоциите. Идеалисти са и това е едно от най-добрите им качества.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

Младоженци в деня на сватбата си чакат пред църквата. Жената пита мъжа:
- Направи ли всичко, което ти казах - изми ли чиниите, изпра ли?
- Да, разбира се.
- А смени ли си чорапите?
- Да, разбира се.
След 15 минути.
- Сигурен ли си, че си смени чорапите?
- Да, разбира се.
След още 15 минути.
- Наистина ли си смени чорапите?
- Да, разбира се. Знаех си, че няма да ми повярваш и затова си ги нося в джоба да ти докажа.