Храбра баба залови крадец

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Храбра баба залови крадец

4966
на 19.08.2014
Храбра баба залови крадец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

72-годишна жена от монтанското село Якимово успяла да с справи с ненадеен крадец в дома си. Храбрата баба Ганка Михалакиева не се уплашила от бандита, устроила му капан и позвънила на спешния телефон 112.  Оттам веднага пратили полиция и наглият апаш е задържан, пише "24 часа".

препоръчано

Случката станала в понеделник вечерта около 22,30 часа. Баба Ганка чула, че някой се промъкнал в лятната й кухня. С тихи стъпки го проследила и видяла мъж да вади месо от фризера й. Бабата врътнала ключа отвън и сгащила апаша вътре. Тогава извикала помощ.

Веднага се отзовал дежурен полицейски патрул и бандитът бил заловен на мястото на престъплението. Оказало се , че той е стар познайник на полицията. 43-годишният Любен Кръстев има дебело криминално досие за кражби и грабежи. Той остава в ареста. По случая се води разследване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК