Христо Мутафчиев: Първо трябва да се освободим от комплексите си, че сме недооценявани

Само в ПИК
Христо Мутафчиев: Първо трябва да се освободим от комплексите си, че сме недооценявани
Автор: ПИК
Дата
Дата
6562
Коментари
10
Христо Мутафчиев: Първо трябва да се освободим от комплексите си, че сме недооценявани

Първо трябва да се освободим от комплексите си, че сме недооценявани, че сме лош народ, че сме беден народ, сподели пред БНТ Христо Мутафчиев. Ако се освободим от комплексите и от данък обществено мнение, ние ще живеем далеч по-добре. Ние сме много богат народ, с богата история, каза още Мутафчиев.

Актьорът, изиграл емблематични образи в киното и театъра и озвучил редица любими киногерои, разказа пред БНТ за град Карлово. В детските му спомени изпъкват емоциите от филмите, прожектирани в градското лятно кино и първата му роля, която получава, когато е едва на 4 години и половина в късометражния филм „Каската“.

Таланта му открива покойният режисьор Константин Варадинов, а по професията се увлича, гледайки играта на легендарния Тодор Колев.

Имам чувството, че след смъртта на Чочо хъшовете изчезнаха. Да си хъш означава да се бориш за това, в което вярваш, каза още Мутафчиев. 

Снимка: БНТ

Напиши коментар »
(10)
1
Който има комплекси да се освобождава. Аз нямам.
2
Май ти си от надцененият....
3
Ристьо, ти си недодялан и недораслек! Нали тъй?
4
Що и занимавате с този крадец и авантаджия? Знаете ли колко хора е излъгал и им държи пари? Ами апартаментите на Съюза на артистите, които от години използва еднолично? Къде са им наемите? В неговият бездънен джоб!
5
Гъ_за с рози накичи насраното да не личи и бързо от телевизора се покажи.
6
некадърен простак,подлога
7
да не остане назад от"ментора"си-Борисофф?!?
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
АБЕ К.УРЕ ЩО ИДЕШ ДА ОНАНИРАТЕ С ТИКВАТА ДЕБИЛЕ НИЕДЕН.
10
SHUT UP , MR. BOOZE ...!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!