Цацаров описа пакостите на Сидеров и Чуколов в 500 страници

Политика

Цацаров описа пакостите на Сидеров и Чуколов в 500 страници

4489
на 28.10.2015
Цацаров описа пакостите на Сидеров и Чуколов в 500 страници
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

500 страници представляват двете писма с исканията за свалянето имунитета на депутатите от АТАКА Волен Сидеров и Десислав Чуколов. /Първото е за инцидента в самолета от Варна, а второто е за изцепките на столичната улица "Георги Раковски"/.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

В тези огромни като брой страници могат да се прочетат свидетелски показания на хората, станали свидетели на техните издънки. Тук човек и малко да прочете, ще стане свидетел на гаменско и нелицеприятно поведение от тези двама депутати", каза в студиото на БНТ Гроздан Караджов, член на парламентарната комисия, която движи казуса за свалянето на имунитета на избраниците от АТАКА .

Той допълни, че днешното заседание, свързано със свалянето на имунитета на Сидеров и Чуколов е станало закрито заради следствената тайна, обвързана с доста от документите. "За момента двамата господа не са се запознали с това, което пише в тези 500 страници, предстои им да го направят", каза Караджов.

"Утре по първото искане на прокуратурата е възможно да има решение каквото и да е то в парламента. Второто искане на главния прокурор ще бъде внесено в пленарна зала след неделя", каза Гроздан Караджов. И продължи: "Казусът, пред който ни изправиха Сидеров и Чуколов е уникален. Истинската причина за тези случки е целенасочена. Има едно желание за подобен тип хулигански пиар на тези политици. Чрез него те печелят симпатизанти и фенове. И час от тези фенове са по - ентусиазирани, когато се явяват пред урните."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК