Цветанов: ГЕРБ работи за всички хора, без изключение

ЧАС ПИК

Цветанов: ГЕРБ работи за всички хора, без изключение

6593
на 14.09.2014
Цветанов: ГЕРБ работи за всички хора, без изключение
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Партия ГЕРБ работи за всички хора, без изключение. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с кандидатите за народни представители от 14 МИР-Перник, членове и симпатизанти на партията.

препоръчано

По думите му, в листите на ГЕРБ има и представители на мюсюлманското вероизповедание, които споделят идеите и каузите на партията. „Те със сигурност ще бъдат народни представители в следващия парламент.

Ние целим обединение, което е основата на стабилната държава“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов допълни, че сега е важно да се постигне висока избирателна активност, с което ще се неутрализира ефектът от купения вот.

"Трябва да имаме активна гражданска позиция и на 5-и октомври да гласуваме, защото това е начинът да върнем държавата на верния път на развитие“, каза още Цветанов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК