Цветанов е на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ

Само в ПИК
Цветанов е на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ
Автор: ПИК
Дата
Дата
2356
Коментари
8
Цветанов е на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов проведе работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ. По време на срещата с регионалния директор за Европа и Близкия Изток Джозеф Кип беше обсъдено двустранното сътрудничество и новите регионални предизвикателства.

Цветанов представи пред Кип приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС, като подчерта задълбочаването на връзките между държавите от Западните Балкани и тяхната европейска перспектива. Със задоволство беше отбелязано, че отличното сътрудничеството от предходните години между българските правоохранителни органи и ДЕА продължава и днес.

В качеството си на председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан Цветанов постави въпроса за увеличаване на броя на обучаващите се в Академията на ДЕА български правоохранителни служители. Беше специално отбелязано, че по този начин най-добре се изграждат кадри за успешно трансатлантическо сътрудничество.

 

Напиши коментар »
(8)
1
Добре, че Цуцко научи Английски за да си хортува свободно с Америкснците от DEA. И учен, и умен, и красив, типично за неговата партия ЕООД.
2
Кой му плаща на този разходките? Като какъв е там ,полицай ли е,вътрелен министар ли е ? Обикновен дупедат
3
тоя ше уплаши американците с каунестата си глава, еаси пипона. физкулт-ура!
4
Почитателите на Решетников много мразят Цецо, но забравят, че България е европейска държава и нашият път е с цивилизована Европа и САЩ, а не с държавите от Третия свят. бг
5
To 4oveko e na instruktaj sa rabotna sre6ta li mu vikat
6
Това е истинската демокрация, хората да не се делят. Какво лошо има Цецо Ушев да е един от присъстващите при президента ? Само Цецо е завършил с отличие Помощното училище ( сега училище за деца с умствена изостаналост). Отличната диплома (макар да я е получил при навършени 21 години) е била за него трамплин да влезе във ВИФ, разбира се и с препоръката на генерал Шопов. Завършва по специалността "Овчарски" скок и втора специалност "Бягане" с педагогически профил. Успешно издържал изпита за шофьори, назначен за шофьор на ГАЗ-6щ9 в VІІ Управление на ДС, при баща си. След това сержант от НМ, деловодител, чирак на Будю Тиквов Мутрев, зам.кмет и тогава става собственик на една дузина апартаменти с 600.000 лева общинска заплата, но случва на работлива тъща. Животът за него започва отначало след създаването партията "Шайка". Той е зам. председател, помощник на главния шайкаджия от Банкя. От там нататък знаете, започва голямото товарене от стиропор, изнудване, пътища, пречиствателни станции, ремонти на училища и детски градини, концесии, накрая големият удар - КТБ. Няма смисъл да сравняваме шофьорът на ГАЗ-69 с един първокласен пилот, предимствата са за първия според този сайт, както знаете. Радев има много здраве от Шайкаджиите. Това което те са прибрали няма да бъде върнато никога, освен ако Радев не направи партия, спечели избори, промени закони и чак тогава да им e@e майките.
7
Разграбиха, земята, изсякоха гората, разграбиха фабрики и заводи а народа оставиха в кофите да рови. Тоз Герберски суджуклия намерил доходоносно направление, без много пот да прави пари за сметка на други крадци, но за радост бе изловен и извън парламента постановен. У нас си е голяма веселба: "Крадецът вика, дръжте крадеца а народецът и в ушите да се к@ еца". В това състояние на колапс и кражба , краля "Слънце" остава незаменим, от близо подкрепя го Цецо Крадецо, Мазното Лиле , Квачка Квачева все бивши, комсомолци, комунисти и отявлени крадци а народът все на дъното стои! Ирландската пастирка в Гърция се скри на Прокопиев айдука дудуци да върти. Въпрос голям пред нас стои, как Винету това позволява тортата в Гърция без него да се раздава? Малеййй, срам и позор, оповестете мистър Даун да вземе да се самосезира и тези мишки да екзекутира! "Професор " Божо от забвение се обажда и на Боко със заден се насажда, с лъжи, пертурбации и високопарни слова с ръце и нокти драпа към държавната софра! Винету от магистралите в политиката влезна и на президента Радев, заби як плесник зад врата. Иззе президентските пълномощия завчас и показа на всички кой е на власт. Сега да видиме Краднелия Сланинова, какво ще рече и каква посока ще даде на президентското си протеже!?! Предполагам всички си спомняте, които са учили разбира се законите за действията на силите и посоките, та така и тук, едни бандити са взели от други бандити, като са си платили на трети бандити да не ги закача главният бандит, но в крайна сметка народът плаща крайната сметка. Да ни е честито другарЕ . Поповете и те да не останат назад, фиктивен бизнес отвориха за да може да крадът! Миряните кучета ги яли, важното е парите да са дали, на поповете в джобовете да звънят а миряните да се чудят как за коричка хляб да заделят! Бандити навсякъде под път и над път, отроците готвят нас в плен да държат. Маргините преди време, Премиерът наш, чукаха по голямото му теме в другите държави мафия си имат а нашата мафия си има държава!
8
са го привикнали да върне комисионната за изтребителите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Научно доказано е, че най-ниската скорост е скоростта на звука… Това, което майка ти ти е казала на 16, започваш да го чуваш чак на 40.