Цветан Цветанов и компания дариха по 1000 лева за деца с аутизъм (снимки)

Политика

Цветан Цветанов и компания дариха по 1000 лева за деца с аутизъм (снимки)

6407
на 04.09.2014
Цветан Цветанов и компания дариха по 1000 лева за деца с аутизъм (снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес изпълних ангажимента, който бях поел към една благородна кауза. Заедно с кандидатката за народен представител от ГЕРБ Ирена Соколова, актрисата Елена Петрова, певицата Йоанна Драгнева и експерта по младежки политики Калин Каменов дарихме по 1000 лева на Терапевтичен център за деца с аутизъм "Тацитус", в столичния квартал Бояна, заяви в социалната мрежа "Фейсбук" Цветан Цветанов.

препоръчано

Своята съпричастност и средства за каузата дариха и кандидатът за депутат от ГЕРБ Станислав Иванов, мениджърът на националния отбор по карате шотокан Димитър Тодоранов, писателят Калин Терзийски и актьорът Калин Сърменов, които също се включиха в предизвикателството "Ледената кофа", в знак на подкрепа към децата с аутизъм.

Майките в терапевтичния център споделиха с мен, че ако всеки отдели само по една минутка внимание на техните деца и ги подкрепи в тяхната кауза, то тогава голямата мисия - децата с аутизъм да бъдат успешно интегрирани в обществото чрез подходящата терапия и обучение, ще бъде постигната.

Вярвам, че с нашата инициатива успяхме да популяризираме този проблем, и така той ще намери по-лесно решение. Голямото предизвикателство всъщност не беше поливането с ледена кофа вода, а извеждането на темата "аутизъм" на преден план в дневния ред на обществото.

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК