ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЦЕНЗУРА срещу петицията за задника на Николета! Изтриха подписката за забрана на голата плеймейтка

Само в ПИК
ЦЕНЗУРА срещу петицията за задника на Николета! Изтриха подписката за забрана на голата плеймейтка
Автор: ПИК
Дата
Дата
8664
Коментари
2
ЦЕНЗУРА срещу петицията за задника на Николета! Изтриха подписката за забрана на голата плеймейтка

Петицията "Не искам да гледам повече задника на Николета", насочена срещу плеймейтката Николета Лозанова, просъществува едва няколко дни и, уви, не успя да обедини населението, отегчено от голите й снимки, с които ежедневно ни залива в социалните мрежи. 

Виртуалната подписка тръгна на 21 февруари на сайта Peticiq.com, но седмица по-късно тя е премахната, като посочената причина е, че е била изтрита от автора. Възможно е това да е станало след изричното настояване на администраторите на сайта, тъй като мястото е създадено с цел да намира решения на сериозни теми, касаещи обществото.

Друг е въпросът дали задникът на Николета не спада също към тях, тъй като създателят на петицията настоятелно приканва хората да се подпишат срещу Лозанова под предлог, че "тя не спира да се изтъква като феномен за българската икономика, не влияе добре на тийнейджърите и все повече момичета и момчета следват нейния пример".

"С тази петиция заявяваме, че не искаме повече задните и предните части на тази личност да ни заливат всекидневно в социалните мрежи", недоволстваха хората в мрежата.

 

Напиши коментар »
(2)
1
Тя Николета одъртя вече, трябва да я махат и да пуснат нещо по-свежо.
2
На срашно много хора им е досадно неприятно да бъдат заливани е толкова пошла посредственност и агресивна самореклама ! Би трябвало да има някаква защита срещу това безобразие, бликащо отвсякъде. Аман, чер аман от нея!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.