Цецка Цачева отива на работно посещение в Австрия

Само в ПИК
Цецка Цачева отива на работно посещение в Австрия
Автор: ПИК
Дата
Дата
1556
Коментари
8
Цецка Цачева отива на работно посещение в Австрия

Министърът на правосъдието Цецка Цачева и нейният заместник проф. Николай Проданов са на работно посещение в Република Австрия. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на правосъдието.

В рамките на двудневната визита е заложено министър Цачева да проведе среща с вицеканцлерa и министър на правосъдието на Австрия Волфганг Брандщетер. 

Сред темите в разговора ще бъдат обсъдени Трио-Председателството на ЕС и трансферът на осъдени лица между държавите ни. България поема председателството на ЕС на 1 януари 2018 година, а след нея то ще бъде поето от Австрия. В рамките на визитата министър Цачева и проф. Проданов ще посетят затвора Корнеубург, който се намира близо до столицата на Австрия.

Напиши коментар »
(8)
1
Тази дърта комунистка и провалила се номенклатура все трябва да има пост някаде в държавата . Народа и удари звучен шамар пред цяла българия ,но тази нагла траверса се слага навсякаде . С Тази политика Борисов ни отвращава от партията и губи доверие
2
ГЕРБ работят а червената БСПзирастия на Сланинова само суджука на Бойко им е в устата!!!
3
абе на снимката цачева ли е и кой я направи правосъден,няква шега май!
4
Забележете само заместик министъра на цецка е професор юрист:))) Би трябвало да е обратното професора да е министър а Цецка да чисти кенефите . Гербава политика -Боко тиквата от мутра и охранител в Примиер министър :))) за каква държава и управление говорим
5
Докато начело на" автентичната" десница е начело Мавъра, Рада дълбоката и Гнома, само сините комунисти риститути ще гласуват за нея, а народа ще гласува за ГЕРБ..
6
Червен дедов, искаш ли да му ядеш червената глава?Защото майка ти,много я обича !
7
Яхай метлата и излитай за Австрия Цецке и повече преводачи си вземи,че бъкел език незнаеш чужд.И на тая снимка толко фотошопвана си личи мъха над устните и. Не е виновна,че е грозофил,ама ГЕРБ най-нагло ни я натрапват да я пуснат на Макрон само той ще я хареса!
8
This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!