Цецка Цачева отреди важна роля за медиите в битката с корупцията

Само в ПИК
Цецка Цачева отреди важна роля за медиите в битката с корупцията
Автор: ПИК
Дата
Дата
2206
Коментари
5
Цецка Цачева отреди важна роля за медиите в битката с корупцията

"Споровете с опозицията за антикорупционното законодателство са за това как трябва да изглежда един антикорупционен орган", каза правосъдният министър Цецка Цачева пред БНТ.

"Ние сме стъпили и на двата законопроекта, известни в обществото като проектите на Меглена Кунева. Разширен е кръгът на лицата, спрямо които ще действа този закон. Законът има широко действие, но и ще пази личния живот и имуществото на хората", коментира още гостенката в студиото.

Председателят на Комисията за отнемаме на незаконно придобитото имущество (КОНПИ) ще се избира от Народното събрание, а председателят ще има право да предлага своите заместници", поясни Цачева. "Материалите в медиите също ще стават повод за разследване на новия орган", посочи още тя. "За мен има опит от страна на левицата за създаване на противоборство между институциите, които е недопустимо", каза Цачева в отговор на въпрос дали има напрежение между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев по отношение на проекта.

Напиши коментар »
(5)
1
Крокодила Цецка изпълзя на припек!Не само че е грозна като киликанзер но е и тъпа до безобразие-ГЕРБ и &!
2
Щом председателят на комисията ще се избира от Н.С. да бъдем спокойни,там са майсторите по корупция. Пак ще има суджуци.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
това, между ръцете й, трябва да е суужука с който се е борила ...
5
Споровете между ГЕРБ и БСП се свеждат до следното: 1.В коя партия има повече членове на БКП (засега в ръководството на ГЕРБ са повече). 2. В коя партия има повече милиционери, агенти и щатни сътрудници на ДС. 3. Коя партия краде повече. 4. Коя партия лъже повече. 5. Коя партия е по-корумпирана. 6. В коя партия има повече русофили и кой е по-предан на Путин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.