Циганин наръга охранител в Бургас

Крими

Циганин наръга охранител в Бургас

9129
на 14.11.2013
Циганин наръга охранител в Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

65-годишен охранител в бургаската фирма „Аркус” е намушкан снощи на Товарна гара около 20.00 часа. Възрастният мъж е приет по спешност в бургаската болница с окървавено лице и прободна рана в областта на левия крак, съобщава „Флагман“.За по-малко от половин час полицаите разкрили извършителя. Арестуван е в близост до бензиностанция „Лукойл” на ул. „Крайезерна”. Той е 42-годишният циганин Тодор Илиев, известен в полицията с множеството си кражби.

От МВР обясниха, че охранителят пазел ж.п. релси, собственост на италианска фирма, която подменяла инфраструктурата на ж.п. линиите в района. Престъпникът нахлул в имота, опитал се да открадне релсите, но бил засечен от охранителя. Бандитът се ядосал и започнал да удря в главата с юмруци възрастния мъж, след което го намушкал с нож левия му крак. Тодор взел мобилния му телефон и побягнал от местопроизшествието.

При извършения обиск в него е открит откраднатия мобилен телефон. Ромът е предаден на "Транспортна полиция" - Бургас. Работата по случая продължава.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК