БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Циганка продаде дъщеря си заради дългове

Само в ПИК
Циганка продаде дъщеря си заради дългове
Автор: ПИК
Дата
Дата
4416
Коментари
1
Циганка продаде дъщеря си заради дългове

28-годишна циганка от бургаския кв. „Долно Езерово” продаде собствената си дъщеря за 2 лева, за да се отърве от лихвари, съобщава e-burgas.com. 

Салие имала борч от 800 лева, с които искала да покрие най-належащите си нужди и да купи дрехи на деветте си деца. Върху заема кредиторите сложили лихва от 15 процента на месец. Жената не спя да плати и в един момента сумата набъбнала до 3000 лева.

Лихварите започнали да я заплашват и притискат, затова ромката започнала трескаво да търси парите. Потърсила заем от други лихвари, но те й отказали. Изпаднала в безизходица, майката нямала избор, освен да се съгласи с офертата на кредиторите си.

Предложението било да откупят 14-годишната й най-голяма дъщеря и да правят с нея каквото те решат. Като бонус ромката щяла да получи сумата от 2 лева.

Салие нямала друг избор и се съгласила. Според запознати най-вероятно момичето ще бъде продадено в Холандия, Белгия или Германия, където цената на живата плът достига до около 50 000 евро.

Напиши коментар »
(1)
1
Това ще расата в България след управлението на Момата и Чалмата...
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Вървяла си Червената шапчица и изведнъж Кумчо Вълчо изскочил на пътя. Хванал Червената шапчица и я завел в храстите. – Давай - казал той! – Ама как да давам - казала тя - аз съм такава малка и дребна! Как да давам? – Абе, давай ти казах! – креснал Вълчо. И Червената шапчица тръгнала да си сваля гащичките. Вълкът погледнал и казал – Да не съм те довел тука да акаш, ма? Давай баницата!!!