БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Циганка продаде дъщеря си заради дългове

Само в ПИК
Циганка продаде дъщеря си заради дългове
Автор: ПИК
Дата
Дата
4735
Коментари
1
Циганка продаде дъщеря си заради дългове

28-годишна циганка от бургаския кв. „Долно Езерово” продаде собствената си дъщеря за 2 лева, за да се отърве от лихвари, съобщава e-burgas.com. 

Салие имала борч от 800 лева, с които искала да покрие най-належащите си нужди и да купи дрехи на деветте си деца. Върху заема кредиторите сложили лихва от 15 процента на месец. Жената не спя да плати и в един момента сумата набъбнала до 3000 лева.

Лихварите започнали да я заплашват и притискат, затова ромката започнала трескаво да търси парите. Потърсила заем от други лихвари, но те й отказали. Изпаднала в безизходица, майката нямала избор, освен да се съгласи с офертата на кредиторите си.

Предложението било да откупят 14-годишната й най-голяма дъщеря и да правят с нея каквото те решат. Като бонус ромката щяла да получи сумата от 2 лева.

Салие нямала друг избор и се съгласила. Според запознати най-вероятно момичето ще бъде продадено в Холандия, Белгия или Германия, където цената на живата плът достига до около 50 000 евро.

Напиши коментар »
(1)
1
Това ще расата в България след управлението на Момата и Чалмата...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.