РЕТРО

Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон

Само в ПИК
Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
11783
Коментари
4
Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон

Всеки в своя град най-често среща млади цигани и възрастни българи. В селата вижда само баби и дядовци, а в жилищния му блок не са малко апартаментите с по една самотна пенсионерка. И си задава тревожния въпрос: българско или циганско бъдеще се очертава за страната ни. Отговорът на този въпрос се намира в днешната раждаемост, която предопределя бъдещето ни.

При българите е налице много ниска раждаемост. Една от най-ниските в света. С идването на демокрацията ни се стовариха безработицата и мизерията. Това принуди няколко милиона млади българи да емигрират на Запад, където да работят и раждат. България се обезбългарява. Доказано е, че, за да се запази един народ, всяка жена трябва да роди по 2, 1 деца, а българките в наше време раждат по 1, 2.

При българските турци в началото на демокрацията имаше висока раждаемост и началникът им заявяваше, че те с раждане ще превземат България. След десетина години обаче раждаемостта им се изравни с тази на българите и естественият им прираст стана отрицателен.

При циганите положението е съвсем различно. Те не се изселват трайно, защото никъде не ги искат. Безработицата и мизерията така ги притесниха, че от глад и „по традиция” го удариха на кражби и правене на деца. Държавата им плаща за всяко родено дете и те го удариха на бизнес. Чудовищно раждат дори малолетни момичета. Нашите цигани станаха световни рекордьори по раждаемост. Докато българките раждат по 1-2 деца, циганките по 5-6 средно.

Каква всъщност е раждаемостта в социологически разрез? Статистиката не може да отговори на този въпрос, защото разрешава на циганите сами да определят етническата си принадлежност. И повечето от тях са се писали или българи, или турци. В последното преброяване статистиката посочва, че циганите у нас са малко над 300 000, макар че са 4 или 5 пъти повече.

 Всичко това ще доведе до замяната на православната славянска България с мохамеданската Цигания. След 25 години прилагане на този ред налице е фактическото обезбългаряване и циганизиране на родината ни.

 

 

Желю ДИМИТРОВ, Бургас     

Напиши коментар »
(4)
1
При хората раждането е началото на създаване на веригата отглеждане,възпитание,образоване,адекватно вграждане в битието.При останалите същества веригата е съставена от две звена-оплождане-раждане и пак отначало.
2
Раждането, отглеждането и възпитанието на деца е осъзнат акт при човешките същества, при останалите живи твари това се нарича задоволяване на първичния животински нагон. Всеки сам да си прави извода, защо циганките раждат толкова много.
3
Трябва да се ограничат ражданията за родители, които нямат доходи. Те обричат децата си на мизерия, болести и необразованост.Децата нямат бъдеще и са бреме за държавата.Мисля, че закона за детето трябва да се прилага стриктно за всички.
4
wh0cd519096 doxycycline fluoxetine dipyridamole no rx elocon
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кмет показва гордо града си на чуждестранна делегация:
- В нашия град се раждат само красиви и благородни хора!
Шефът на делегацията учтиво пита:
- А вие откъде сте?