РЕТРО

Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон

Само в ПИК
Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
11435
Коментари
4
Циганките раждат по 5 деца, българките бягат в Лондон

Всеки в своя град най-често среща млади цигани и възрастни българи. В селата вижда само баби и дядовци, а в жилищния му блок не са малко апартаментите с по една самотна пенсионерка. И си задава тревожния въпрос: българско или циганско бъдеще се очертава за страната ни. Отговорът на този въпрос се намира в днешната раждаемост, която предопределя бъдещето ни.

При българите е налице много ниска раждаемост. Една от най-ниските в света. С идването на демокрацията ни се стовариха безработицата и мизерията. Това принуди няколко милиона млади българи да емигрират на Запад, където да работят и раждат. България се обезбългарява. Доказано е, че, за да се запази един народ, всяка жена трябва да роди по 2, 1 деца, а българките в наше време раждат по 1, 2.

При българските турци в началото на демокрацията имаше висока раждаемост и началникът им заявяваше, че те с раждане ще превземат България. След десетина години обаче раждаемостта им се изравни с тази на българите и естественият им прираст стана отрицателен.

При циганите положението е съвсем различно. Те не се изселват трайно, защото никъде не ги искат. Безработицата и мизерията така ги притесниха, че от глад и „по традиция” го удариха на кражби и правене на деца. Държавата им плаща за всяко родено дете и те го удариха на бизнес. Чудовищно раждат дори малолетни момичета. Нашите цигани станаха световни рекордьори по раждаемост. Докато българките раждат по 1-2 деца, циганките по 5-6 средно.

Каква всъщност е раждаемостта в социологически разрез? Статистиката не може да отговори на този въпрос, защото разрешава на циганите сами да определят етническата си принадлежност. И повечето от тях са се писали или българи, или турци. В последното преброяване статистиката посочва, че циганите у нас са малко над 300 000, макар че са 4 или 5 пъти повече.

 Всичко това ще доведе до замяната на православната славянска България с мохамеданската Цигания. След 25 години прилагане на този ред налице е фактическото обезбългаряване и циганизиране на родината ни.

 

 

Желю ДИМИТРОВ, Бургас     

Напиши коментар »
(4)
1
При хората раждането е началото на създаване на веригата отглеждане,възпитание,образоване,адекватно вграждане в битието.При останалите същества веригата е съставена от две звена-оплождане-раждане и пак отначало.
2
Раждането, отглеждането и възпитанието на деца е осъзнат акт при човешките същества, при останалите живи твари това се нарича задоволяване на първичния животински нагон. Всеки сам да си прави извода, защо циганките раждат толкова много.
3
Трябва да се ограничат ражданията за родители, които нямат доходи. Те обричат децата си на мизерия, болести и необразованост.Децата нямат бъдеще и са бреме за държавата.Мисля, че закона за детето трябва да се прилага стриктно за всички.
4
wh0cd519096 doxycycline fluoxetine dipyridamole no rx elocon
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Днес дадох на жената да разбере какво ми е, като ме мъкне по магазините. 
Влязохме в 11 кръчми и във всяка пробвах ракията и мезето, а после се върнахме в първата...