СВЕТЪТ ДНЕС

Ципрас: Излизането на Гърция от Еврозоната би било или глупост, или предателство

Само в ПИК
Ципрас: Излизането на Гърция от Еврозоната би било или глупост, или предателство
Автор: ПИК
Дата
Дата
5080
Коментари
0
Ципрас: Излизането на Гърция от Еврозоната би било или глупост, или предателство

Нашето излизане от Еврозоната би било или глупост, или предателство, каза гръцкият премиер Алексис Ципрас. „Аз никога не съм поставял въпроса нашата страна да напусне европейския валутен съюз“, посочи още той, цитиран от "Български новини".

 Ципрас категорично заяви, че воденият от него кабинет не обмисля въвеждането на нови мерки за икономии, твърди той пред гръцките медии. Той също изрази надеждата провежданите от него реформи да бъдат одобрени от „Тройката“ (Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд).

Премиерът на Гърция отрече появили се в страната му спекулации за предсрочни избори за парламент. „Няма смисъл от извънреден вот за парламент“, категоричен бе Ципрас. Той също заяви, че не се опасява от падане от власт. Според проведено наскоро проучване на общественото мнение повечето гърци дадоха предпочитанията си за дясноцентристката партия „Нова демокрация“. „Социолозите винаги ни дават по-малко проценти, но ние винаги сме печелим изборите“, каза още Ципрас. 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари