СПОРТЪТ ДНЕС

ЦСКА кани Джони Велинов за шеф на ДЮШ

Само в ПИК
ЦСКА кани Джони Велинов за шеф на ДЮШ
Автор: ПИК
Дата
Дата
2133
Коментари
0
ЦСКА кани Джони Велинов за шеф на ДЮШ

Георги Велинов - Джони е гласен за шеф на ДЮШ на столичния ФК ЦСКА, разкриват спортни медии тази сутрин. 

С тези намерения са запознати почти всички треньори в школата, които усилено коментират слуха през последните дни. Рокадата се подготвяше още през лятото, но поради редица причини е била отложена за зимната пауза в шампионата, когато би трябвало да стане факт. Големият вратар на ЦСКА от близкото минало е изключително близък до Александър Томов.

Твърди се, че Велинов е осигурил и двама сериозни акционери за клуба. На сегашния шеф на школата Спас Джевизов ще бъде предложен друг пост на "Армията", твърди "Тема Спорт". Именно Спас смени Велинов начело на ДЮШ на "червените" преди две години. Тогава промяната бе извършена от "Титан", а сега Томов възнамерява да върне статуквото. Джони и Джевизов са дългогодишни съотборници в ЦСКА в златния тим от началото на 80-те години.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Американец, французин и българин пилоти си говорят, колко им струва да си следят жените, какво правят, докато ги няма...
Американецът:
- Частен шпионин-преследвач, 1000 долара!
Французинът:
- Скрити камери, към 500 долара!
Нашият:
- Около 0,50 цента...
- Е, как така???
- Е, толкова струва едно кисело млеко, аз като се върнем от командировка, пием едно на балкона и метам кутията на съседния, от там се подава комшийката и ме псува, какъв съм простак, аз и викам "Трай ма, ку*во"...
Оттук се почва докладът:
- "Аз ли съм ку*ва бе, жена ти знаеш ли, какви ги прави, докато те няма..."