РЕТРО

Чалгарят Славчо да не говори от мое име

Само в ПИК
Чалгарят Славчо да не говори от мое име

Не искам неук и озлобен човек да ме представлява където и да било

Автор: ПИК
Дата
Дата
65383
Коментари
24
Чалгарят Славчо да не говори от мое име

Чалгарят Славчо Трифонов истеряса тотално - дал ултиматум на депутатите от следващото Народно събрание да приемат резултатите от референдума му до две седмици след избирането си. Иначе щял да излезе на протест. С това плаши политиците – тези „нагли, самодоволни, отвратителни, базсрамни, комплексирани некадърници”. Описание, което идеално пасва на собствената му нахална мутренска персона.

Кой си ти бе, Славчо? Един необразован, злобен и отмъстителен индивид от Учин дол, който 20 години развращава с чалга публиката от тв екрана. Който се движи с джипове и бодигардове и лъже, че му пука за народа. Аз категорично не искам ти да ме представляваш където и да било, нито пък да говориш от мое име. Не съм гласувал за сбъркания ти референдум и държа моето мнение също да се има предвид. Аз също съм суверен – дума, която повтаряш като папагал.

На този самозабравил се телевизионен деребей вече не му стига да коли и беси в пошлото си шоу, той ламти да командори цялата държава. Но никой не му се връзва и той става дваж по-бесен. И много скоро ще му трябва усмирителна риза.

Истината, Славчо, е, че от теб може да треперят Гъмзата, Годжи и Ванката от подопечното ти шоу. На тях давай акъл колкото щеш. Не забравяй, че си просто един неук шоумен и няма ти да си новият месия. Като толкова ти се играе на политика, основи си партия „Нова чалга република” и да те видим на изборите.

Венелин Панайотов, Варна

Още интересни четива, интервюта и коментари вижте на Retro.bg!

Още по темата
Браво на Тръмп, че заби шамар на Меркел
Часовник
15:25
Спомням си какви трепети тресяха социалистите и техните симпатизанти преди осем години, когато съпреживяваха изборния процес в Америка. Отстрани погледнато, беше смешно и човек просто недоумяваше...
Напиши коментар »
(24)
1
ЗАПУШИХА МУ УСТАТА С ПАЧКИ, И ПРЕСТАНА ДА ИМИТИРА СЛАНИНОВА И ПИПИ ЗЕЛЕНОТО ЧОРАПЧЕ
2
Прави се на голЕм човек, много мисли за народа и т.н. ала-бала Само че един път не спомена да вдигне на хората доходите или да се въведе някакъв базисен доход, а само се обеснява как ще вземе на депутатите субсидиите. Какво го касае гладния, че депутатите ще взимат с 2 млн. по-малко, при положение, че нито лев от тези милиони няма да влезе в джоба на гладния, работещ българин?!???? Ей, Славчо, голем маГесник се извъди ти, ами да не ти изчезне главата като на Астор едно време!?!?
3
Съвременен парвеню-простак!Как ли би го описал Алеко?
4
С референдума народът бе измамен. Не съвсем, защото четири милиона не гласуваха. Измамниците, вместо да се засрамят, все по- нагли стават. Най- вече - техният говорител Слави.
5
До 3,Пази Боже,Сляпо да Прогледа
6
Не е само Славчо ! Има и други развратители ,образовани от сой комунистически,тлъсточели и прогнили.Собственици на жълти сайтове и телевизии. С ляв уклон.
7
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
8
Имайте милост към това нещастно дете Румката Радев (Врабчето), той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Нашата партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския прецедент дезертьора Радев. Опороченото детство на болшевишкото врабче, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в щатите, където се е клел за вярност на Обама.
9
Много ми хареса статията, с какви радиовълни са дошли думите, които бих написала и аз. Този човек наистина много си е повярвал, и колкото повече си повтаря едно и също, повече го мисли за истина. Той освен с чалгарската публика с други хора дали е разговарял, едва ли. И други хора има от село, но този е селяндур, необразован и по природа зъл, снимката горе го показва. В никой случай не искам той да ми е вожд и наставник, нито говорител. Славчо, ние сме по-умни от теб, затова не бъди толкова загрижен за съдбата ни и държавата ни. Трупай си парите в офшорките, така, да имаш...за нас не мисли!
10
Това грозно, тъпо, злобно старче се взе много на сериозно. Тъпанарчо стига си развращавал децата с пошлото си предаване.. Освен тях никой не иска да z3bgти гледа гаддната фидиономия
11
Чалгаре , кажи кой ти плати да пускаш въпрос за референдум : Мажоритарен избор на местните началници на полицията . УУУУникална тъпота !
12
Абе , едно семейство не е могъл до сега да си спретне като хората , пък си въобразява , че ще е полезно да се ръчка в живота на другите , аре нема нужда !
13
Браво аркадаш Гьобелс,научил си урока от Ежов-Берия.......?????
14
Четейки статията и коментаеите, се разочаровам от българите... Умни хора, прост народ!!! ВИНАГИ ЩЕ НИ ТЪПЧАТ И САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ТОВА :(
15
То, същото се отнася и за Боко мутрата! Не искам полуграмотен и злобен тиквеник да говори от мое име!
16
Отлична статия. Поздравления за автора.
17
пали моторите бе навляк
18
Факти: За да мине РАТИФИКАЦИЯТА на ГМО, добивът на шистов газ, ПЪЛНИЯТ МОНОПОЛ И ПРОИЗВОЛ НА ЧУЖДИ КОРПОРАЦИИ в България, подчиняване на българското законодателство на заробващите клаузи на договорите с чуждите корпорации, подчиняване на Народното събрание и на правителствата на чуждите корпорации, подчиняването на българските граждани на произвола на чуждите корпорации, накратко, за да мине ратификацията на СЕТА, е необходимо КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО на ПРЕДАТЕЛИТЕ на България в Народното събрание (2/3 от кворума в пленарна зала). Това е така, защото, за да се ратифицира СЕТА трябва да се промени Конституцията на България. Конституцията в чл. 22 забранява да се продава българска земеделска земя и гори на лица извън ЕС. СЕТА ПРЕДВИЖДА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ И БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ДА СЕ ПРОДАВАТ НА ЛИЦА ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, Т.Е. НА ВСЯКО ЛИЦЕ РЕГИСТРИРАНО В КАНАДА - ЕВРЕИ, ТУРЦИ, АРАБИ, КИТАЙЦИ, АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ... Навържете фактите: 1) напъни за промяна на Конституцията чрез свикване на Велико народно събрание; 2) седем-годишна атака на световните корпорации за подписване на СЕТА; 3) клякането на ЕС; 4) предпазните клаузи за Белгия (чрез Валония) и за Германия; 5) манипулативният референдум на Слави-чалгата за измамване на българските граждани, че мажоритарното гласуване било "гласуване за личности"; 6) Партийното строителство на ГЕРБ и владеенето на местната власт, което позволява на ГЕРБ да получи мнозинство при провеждане на мажоритарни избори; 7) ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БИЗНЕС И ДЪРЖАВА чрез подписване на коляно от проваления Бойко Борисов и провалените му министри на СЕТА (без да го четат, защото в интернет е само на английски; без превод на български и без всенародно обсъждане, макар че текстът на СЕТА на английски е достъпен). Следователно, ако референдумът на Славчо чалгаря беше успешен, то ГЕРБ щеше да има подавляващо мнозинство в Народното събрание и с помощта на патерици като НФСБ би бил в състояние ДА ПОРОБИ БЪДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ! СРАМ ЗА ГЕРБ И МАНИПУЛАТОРА СЛАВИ ЧАЛГАРЯ!!! ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, ОТ бТВ И ОТ БЪЛГАРИЯ! Това е така, защото, за да се ратифицира СЕТА трябва да се промени Конституцията на Р. България. Конституцията в чл. 22 забранява да се продава българска земеделска земя и гори на лица извън ЕС. СЕТА ПРЕДВИЖДА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ И БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ДА СЕ ПРОДАВАТ НА ЛИЦА ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, Т.Е. НА ВСЯКО ЛИЦЕ РЕГИСТРИРАНО В КАНАДА - ЕВРЕИ, ТУРЦИ, АРАБИ, КИТАЙЦИ, АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ... Навържете фактите: 1) напъни за промяна на Конституцията чрез свикване на Велико народно събрание; 2) седем годишна атака на световните корпорации за подписване на СЕТА; 3) клякането на ЕС; 4) предпазните клаузи за Белгия (чрез Валония) и за Германия; 5) манипулативният референдум на Слави-чалгата за измамване на българските граждани, че мажоритарното гласуване било "гласуване за личности" ; 6) Партийното строителство на ГЕРБ и владеенето на местната власт, което позволява на ГЕРБ да получи мнозинство при провеждане на мажоритарни избори; 7) ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БИЗНЕС И ДЪРЖАВА чрез подписване на коляно от проваления Бойко Борисов и провалените му министри на СЕТА (без да го четат, защото в интернет е само на английски; без превод на български и без всенародно обсъждане, макар че текстът на СЕТА на английски е достъпен). Следователно, ако референдумът на Славо-чалгаря беше успешен, то ГЕРБ щеше да има подавляващо мнозинство в Народното събрание и с помощта на патерици като НФСБ бибил в състояние ДА ПОРОБИ БЪДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ! СРАМ ЗА ГЕРБ И МАНИПУЛАТОРА СЛАВИ ЧАЛГАРЯ!!! ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, ОТ бТВ И ОТ БЪЛГАРИЯ!
19
Факти: За да мине РАТИФИКАЦИЯТА на ГМО, добивът на шистов газ, ПЪЛНИЯТ МОНОПОЛ И ПРОИЗВОЛ НА ЧУЖДИ КОРПОРАЦИИ в България, подчиняване на българското законодателство на заробващите клаузи на договорите с чуждите корпорации, подчиняване на Народното събрание и на българското правителство на чуждите корпорации, подчиняването на българските граждани на произвола на чуждите корпорации, накратко, за да мине ратификацията на СЕТА, е необходимо КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСТВО на ПРЕДАТЕЛИТЕ на България в Народното събрание (2/3 от кворума в пленарна зала). Това е така, защото, за да се ратифицира СЕТА трябва да се промени Конституцията на България. Конституцията в чл. 22 забранява да се продава българска земеделска земя и гори на лица извън ЕС. СЕТА ПРЕДВИЖДА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ И БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ДА СЕ ПРОДАВАТ НА ЛИЦА ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, Т.Е. НА ВСЯКО ЛИЦЕ РЕГИСТРИРАНО В КАНАДА - ЕВРЕИ, ТУРЦИ, АРАБИ, КИТАЙЦИ, АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ... Навържете фактите: 1) напъни за промяна на Конституцията чрез свикване на Велико народно събрание; 2) седем-годишна атака на световните корпорации за подписване на СЕТА; 3) клякането на ЕС; 4) предпазните клаузи за Белгия (чрез Валония) и за Германия; 5) манипулативният референдум на Слави-чалгата за измамване на българските граждани, че мажоритарното гласуване било "гласуване за личности"; 6) Партийното строителство на ГЕРБ и владеенето на местната власт, което позволява на ГЕРБ да получи мнозинство при провеждане на мажоритарни избори; 7) ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БИЗНЕС И ДЪРЖАВА чрез подписване на коляно от проваления Бойко Борисов и провалените му министри на СЕТА (без да го четат, защото в интернет е само на английски; без превод на български и без всенародно обсъждане, макар че текстът на СЕТА на английски е достъпен). Следователно, ако референдумът на Славчо чалгаря беше успешен, то ГЕРБ щеше да има подавляващо мнозинство в Народното събрание и с помощта на патерици като НФСБ би бил в състояние ДА ПОРОБИ БЪДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ! СРАМ ЗА ГЕРБ И МАНИПУЛАТОРА СЛАВИ ЧАЛГАРЯ!!! ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, ОТ бТВ И ОТ БЪЛГАРИЯ!
20
Кратунчо е с тъмни очила ,като Стиви Уондър и Рей Чарлз, За такива слепци като него Алеко казва : Пази , Боже сляпо да прогледа !
21
А може ли някой експерт от пишещите тук да ми обясни защо мажоритарния вот е лошо нещо? Тук в Австралия го има, както и пропорционалния, и човек гласува както иска - мажоритарно или пропорционално. И да ви кажа, работи много добре. 99% от хората гласуват пропорционално, защото е по лесно. Но 1% да иска да гласува мажоритарно, може. Ето, това е демокрация.
22
Наглостта на чалгара стигна до там , че на среща с тези, който помагаха при събиране на подписи за референдума заяви: "... Ако се бях кандидатирал за президент, нямаше да има Цецка, нямяше да има генерал Радев, България щеше да има президент още на първия тур и той щеше да се казва Слави Трифонов..." Може би е прав , за него щяха да гласуват 136% от избирателите. Отива си тиквата идва кратуната с кратунчовцте...
23
Защо триете коментарите ми
24
И от мое име да не говори.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

- Защо беше в затвора?

- Заради подкуп.

- А защо така бързо те пуснаха?

- Заради подкуп.