Частен съдия-изпълнител запорира сметките на община Перник

Само в ПИК
Частен съдия-изпълнител запорира сметките на община Перник
Автор: ПИК
Дата
Дата
2537
Коментари
4
Частен съдия-изпълнител запорира сметките на община Перник

Запорирани са сметките на Община Перник, съобщи кметът Вяра Церовска по време на заседание на Общинския съвет. Това се дължи на загубено преди години съдебно дело, уточнява БТА. 

Запорът е направен от частен съдебен изпълнител. Вяра Церовска обясни, че е разговаряла с финансовия министър Владислав Горанов и представители на НАП.

Очаква се скоро cмeткитe дa бъдaт oтблoкиpaни, като сyмaтa по зaгyбeнoтo дeлo ще ce издължава нa внocки.

Напиши коментар »
(4)
1
Далавера.........
2
ВЕРЧЕ СКРИЙ СЕ ИЗЛИЗА ЧЕ ТИ ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА НЕ СИ ДОПРИНЕСЛА НИЩО В ПЕРНИК. САМО ДАВАШ НА ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ. ЗА РОСИЦА ЗНАЕМЕ АМА ТИ ЗАЩО СЕ НАПЪВА ЗА КМЕТ СЛЕД КАТО ЗНАЕШЕ ЧЕ Е БАТАК. НЕ СЕ ЛОВИ НА ХОРО КОЕТО НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ. ТОВА Е КАЗАЛ НАРОДА. ТЪРСИ ПАРИТЕ ОТ И БОГДАНОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ФИНАНСОВАТА КОМИСИЯ В ОБЩ ПЕРНИК. ПИТАЙ ГО КОЛКО ПАРИ ПРИБИРА ОТ САНИРАНЕТО ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНА ФИРМА. ЩЕ ЦЪФНЕШ. ФИНАНСОВО
3
Жив пример,че в булгарстан, ЧСИ реално имат повече права и власт от Цялата изпълнителна власт на Държавата. Дори от Премиера и Президента. Ето какво може, едно юридическо лоби ,вкарало прословутия член 417. Тоягата им хапна и самата Фандъкова.На два пъти ,столично ЧСИ- им блокира сметки за над Един Милиард лева. И кмета,който е с ранг на министър,отиде на крака, да се моли ,за да смъкне запора. Представете си,какво се случва с глупавия,скъсаняк- българин,когато попадне в ръцете на ЧСИ! Но на кметове, депутати и другите държавни институции не им пука.Защото не запорира Техните лични сметки и заплати. Затова отново,мълчат и разтакават законодателните промени в закона за ЧСИ- предложение от Омбудсман Манолова. Всичките ЧСИ- са в пряко или косвено свързани със бивши и днешни депутати. Става дума за милиарди,който им минават през ръцете ръцете.Ежегодно. За 4 години, са извършени запори за над СЕДЕМНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА!!!! Олигарсите ряпа да ядат!
4
А ние се чудим, защо ЧСИ имат право да вземат пароте на пенсионерите, които остават гладни и на студено,. А те ЧСИ имали неограничена власт., дори да събират пари от нарочени длъжници. Ей Цацаров, не ви искам топлофикацията! Върнете ми почти годишната пенсия. ЧСИ не ми е плащало осигуровките. Върнете парите и на всички ограбени като мен
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.