ЧЕЗ влага 389 хил. лв. в София

Икономика

ЧЕЗ влага 389 хил. лв. в София

2911
на 17.10.2014
ЧЕЗ влага 389 хил. лв. в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЧЕЗ влага 389 хил. лв. при реализацията на девет нови инвестиционни обекта в електроразпределителната мрежа в София. През октомври започна изграждането на 4 трафопоста, два - в район "Витоша" и по един в "Нови Искър" и Божурищ, пише "Стандарт". Ще бъде реконструиран и трафопост в "Красна поляна", а с нов кабел ще бъде захранено разширението на детска градина в столичния район "Оборище".

препоръчано

806 хил. лв. ще вложи ЧЕЗ в 17 обекта извън столицата, като над 60% от сумата ще бъде за реконструкция на мрежата. Сред по-значимите проекти е реконструкция на мрежата във врачанското с. Софрониево за 155 хил. лв. и ремонт на 4,7 км мрежа в с. Глава, Червенобрежко. За присъединяване на нови клиенти са заделили 265 хил. лв., от които над 80% се инвестират извън София.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК