БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Черната Златка плаши с убийство последователите на Боньо Фаса

Само в ПИК
Черната Златка плаши с убийство последователите на Боньо Фаса
Автор: ПИК
Дата
Дата
27142
Коментари
3
Черната Златка плаши с убийство последователите на Боньо Фаса

Плеймейтката Златка Димитрова удари рамо на 18-годишната ученичка Мария Гиздева от Стара Загора, който застрела своя насилник Богдан Динев.

На 25 юли известният под Аязмото с прякора си Боньо Фаса бивш затворник изнасили Мария, а тя го уби с нож, оставен съвсем случайно на масата в апартамента на мъжа.

"Подкрепям момичето с две ръце! Отбранявало се е. И аз бих направила същото", коментира Черната Златка драмата в Стара Загора.

Плеймейтката нарече Боньо Фаса "изрод". 

Напиши коментар »
(3)
1
конската мутра отдавна не се беше изказвала !!!! бяхме я забравили !!!
2
Аз също подкрепям момичето. Но имам една препоръка към малките момичета.Бъдете по предпазливи и не толкава доверчиви. Не доумявам каква работа има тя с тоя възрастен мъж.Нито вида му е някой превликателен..ИСКАЛ ДА Я ЗАПОЗНАЕ С ДЪЩЕРЯ СИ.ДА БЕШЕ Я ЗАВЕЛ НА КАФЕТО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ. "ИСТИНАТА РЯДКО Е ЧИСТА И НИКОГА ПРОСТА"-Оскар Уайлд
3
"Златка Димитрова удари рамо на 18-годишната ученичка Мария Гиздева от Стара Загора, който застрела своя насилник." Ученичката Мария нито е КОЙТО, нито е ЗАСТРЕЛАЛА своя насилник...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.