Честито на комшиите! Румънците с минимална заплата от 320 евро

Балкани

Честито на комшиите! Румънците с минимална заплата от 320 евро

11989
на 08.01.2017
Честито на комшиите! Румънците с минимална заплата от 320 евро
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новото правителство на Румъния под ръководството на министър-председателя Сорин Гриндеану е взело решение да увеличи минималната работна заплата в страната от 275 на 320 евро, предаде Укринформ.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Увеличаването на минималната работна заплата с 16% ще се отрази положително на ръста на икономиката и съществено ще съкрати обемите на т.нар. „заплати в плик“, пише в решението на румънското правителство. В съответствие с документа, ако при сключване на трудовия договор работодателят определи на работника си заплата по-ниска от минималната, то предприятието ще бъде глобено. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК