Читатели на ПИК: Мрежата на МТел за тв програми се срина! Защо медиите мълчат?

ЧАС ПИК

Читатели на ПИК: Мрежата на МТел за тв програми се срина! Защо медиите мълчат?

28519
на 06.01.2015
Читатели на ПИК: Мрежата на МТел за тв програми се срина! Защо медиите мълчат?
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

След публикацията, че днес следобед мрежата на "Виваком" се е сринала, наш читател написа на редакционната ни поща следното:

препоръчано

 

"Моля, не бъдете избирателни в отразяването на нелепото поведение на мобилните оператори. 

 

Уверяваме г-н Симеонов, както и стотиците хиляди читатели на ПИК, че няма да прикриваме истината за гафовете на телекомуникационните гиганти, които често ограбват българина с подвеждащи договори и тарифи. В същото време си откупуват медийно мълчание чрез тлъсти реклами по телевизиите, вестниците и интернет сайтовете.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК