Вход
София
Времето в София 22 o C

Чичко-алкохоличко Юнкер да дава оставка, вместо да словоблудства за ЕС. Министри, по-кротко с Русия! Значи ИДИЛ не е заплаха, но Путин е?

Чичко-алкохоличко Юнкер да дава оставка, вместо да словоблудства за ЕС. Министри, по-кротко с Русия! Значи ИДИЛ не е заплаха, но Путин е?

на 13.09.2017
2438
54
Чичко-алкохоличко Юнкер да дава оставка, вместо да словоблудства за ЕС. Министри, по-кротко с Русия! Значи ИДИЛ не е заплаха, но Путин е?

Юнкер днес щял да изнесе слово за състоянието на ЕС.

Наздраве!

Всички български телевизии от сутринта екзалтирано съобщават новината и тръпнат в очакване "мъдрецът" да проговори.

Чичко-алкохоличко по-добре веднага да си даде оставката, вместо да словоблудства. Юнкер, Меркел и цялата им чиновническа банда от импотентни хрантутници докараха терора в сърцето на Европа с толерастията си към ислямските пълчища. Разделиха континента, предадоха вярата и морала си.

Вместо да се извинят и да си тръгнат с мир, те продължават да чертаят светли хоризонти и розово бъдеще.

А подлизурковският български мейнстрийм ги аплодира. Правителството пък приело решение, че Русия е непосредствена опасност за сигурността и целостта на ЕС, както и за националната ни сигурност.

Значи ИДИЛ и останалият мюсюлмански башибозук, окървавил Европа, не е опасност. Русия обаче е. Браво.

Давайте, давайте все така - историята учи какво се случва, като обърнем гръб на Русия в посока Германия. Две национални катастрофи, ни повече, ни по-малко.

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
Хехе, готино
2
НЕМА ОПРАВИЯ - САМО СОПА ЗА ПРОДАЖНИЯ И КОРУМПИРАН БРЮКСЕЛ.Ц ДАВАЙТЕ, БРАТЯ ПОЛЯЦИ И УНГАРЦИ!
3
Съгласна с две ръце
4
не министри, не правителство - национални предатели воглаве с б.б.
5
НИКОГА СРЕЩУ ТЪПА И ДИКТАТОРСКА РУСИЯ И ВИНАГИ С БОГАТА , УМНА И ДЕМОКРАТИЧНА ГЕРМАНИЯ !
6
Шшшъът! Сайтът ви е евтина руска подлога, източник сте на фалшиви новини и мнението ви не струва пет пари, продажни рубладжиии и тролчета такива... А Европа ще пребъде, но за Русия на Путин не мога да кажа същото...
7
малоумно правителство, на путин скоро ще му писне
8
Да обявиш враг Русия пък да ти е приятел ердоган как се нарича това в България???? Национално баши бозушко предателство което вие си избрахте драги все още наричащи се българи. Каквото сте си избрали това ще ви обезбългарява но явно това ви кефи, както й се кефят на меркел въпреки изнасилванията, на ердоган въпреки гражданската война .... Така че никакво оплакване до следващите избори, ще си носите кръста, пардон полумесеца
9
До 7 Когато Европа пребъде, официалния език ще е арабския, бурката ще е задължителен елемент от облеклото.. идиотино прост. Колкото до Русия, ти не я мисли, защото ограничения ти мозък няма толкова гънки.
10
ес генерира огромни разходи и никакьв ефект вьрху живота на 500 милиона европеици това на снимката какво е за какво е там да яде и да пие и да получава голяма заплата никаква мисьл този чиляк изобщо не е чел история тои не подозира изобщо какво са балканите и плещи простотии от сутрин до вечер
11
Явно всички управляващи в Европа се състезават кой ще демонстрира по-голямо малоумие и дебилност. Нашето участие - Русия е непосредствена опасност за сигурността и целостта на ЕС. Явно да те убиват, колят, взривяват, изнасилват не е непосредствена опасност - то е за добро. НЕПОСРЕДСТВЕНАТА ОПАСНОСТ ЗА ЕВРОПА СА НЕЙНИТЕ ПОЛИТИЦИ - ВСИЧКИ ДО ЕДИН ДЕГЕНЕРАТИ, НЕНОРМАЛНИЦИ, ЗАВИСИМИ ИЛИ ПРОСТО КОРУМПИРАНИ, А В НЯКОИ СЛУЧАИ ЧИСТО КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ.
12
Евромонитторинг откри руска пропаганда в ПИК!
13
Явно си от сектата на Хахо Ефенди -- дрънкаш без да мислиш ! Нали най-големия приятел и ортак в бизнеса е същия Ердоган , срещу който плюеш . Значи плюеш и срещу идола си Путин . Размърдай си двете мозъчни гънки и ги използвай едновременно !
14
да така е, но това го е писал баща ти!
15
РАЗМЬРДАХ СИ ПОЛУКЬЛБАТА И УСТАНОВИХ,ЧЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ РУСИЯ И ТУРЦИЯ СА ПОЛИТИКА И БИЗНЕС,А ЗА ПОЛИТИКАТА НА ТУРЦИЯ КЬМ БЬЛГАРИЯ НЯМА ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ,ЗАЩОТО СИ ЗАХЛУПИЛ ФЕСА ВЬРХУ УШИТЕ И НЯМА ДА МЕ ЧУЕШ!
16
Какво му трябва на човек? - банкя, филия, щанга, тюфлек!
17
Пълни идиоти!!!
18
които плюят по Русия да прочетат историята.
19
Европа - ДА ! Евроидиоти - НЕ ! Нито в Брюксел, нито в София.
20
До Еракъл №9, Не си разбрал добре какво иска да каже №7
21
Няма съюз, който да е оцелял в присъствието на Бугаристан.
22
Браво эа статията!!! Стига да искате можете!!!
23
Това не означава, че няма да те мачкам щом започнеш да се слагаш на Питека от Банкя. Сега поздравления !
24
Изисках стенограмата от заседанието на МС на което е приет доклада в който е записано , че Русия е заплаха за България. Не ме интересува как са гласевали министрите, те са шушумиги. Ако обаче премиерът е гласувал "За" ще сваля това правителство до Нова година. Няма да чакам 30 юни 2018 г. Излизам с моите 9 депутати от групата на Обединените Путьовци и приключвам с Борисов.
25
едва ли в историята ни е имало такъв предател като човека с многото прякори,готов за всичко на меркел,поне да беше си цпомнил за цар Борис
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Поредното доказателство ,че ПИК и БЛИЦ са доказани руски медии подлоги и водят кремълската хибридна войн в България.Н.Е.Д.О.Д.Я.Л.К.О виж сега--Германия е и ще бъде вечния брат и съюзник на България,а не вражеска РАСИЯ която унищожи Европа и България и пак иска да е унищожи.Съюза ни с братска НАЦИСТКА Германия беше най доброто решение и най голямата ни национална гордост на България в новата история...Дори сме предатели спрямо Германия понеже не изпратихме всички цигани и евреи към Аушвиц.Относно това което казваш за пияндурника Юнкер е правилно..ДА,,,правилно е и за черната сган която докараха и за ислямистите които рушат Европа,но най голямата опасност са НЕГРИТЕ МАЙМУНИ от Африка..За това си прав....Но КОЙ докара Европа до това състояние бе ДЕБЕЛ ??? КОЙ??? РУСИЯ---РУСИЯ..Ако не беше РАСИЯ прес ВСВ сега тези проблеми с емигранти,ислямисти,негри,цигани,евреи,хомосексуалисти,соросоиди и подобна лява анархическа комунистическа и неолиберална измет нямаше да съществува----Н.Е.Д.О.Д.Я.Л.К.О Европа и РАСИЯ е една и съща монета с ДВЕ различни среди която се държи от ЕВРЕИ...Не ми хвали РАСИЯ за сметка на ЕС и не ми хвали ЕС за сметка на расия-----Караш ни да избираме З.А.Д.Н.И.К вместо Г.Ъ.З..А ти си гаден гнусен дебел ГЪЗ--и ти си пионка на еврейството..Знам че четеш дебел плужек
28
Излизане от недоразумението европейски-колхоз и възстановяване на националния суверенитет. Само това може да спаси Родината ни. Да бъдем добри съседи с всички европейски нации, да търгуваме, да пътуваме и да си сътрудничим с тях - ''да'' с две ръце. Да бъдем част от разтърсваща се от противоречия империя с център Берлин, да ни приготвят там законите, по които да живеем, да ни окупират икономически и да сменят т.нар. ''правила'' в движение, както на тях им е угодно - твърдо ''не''. Без да си върнем суверенитета, не може да бъдем свободни хора. Ако не сме свободни, не ще и да сме здрави и богати. Спешно става да си върнем страната.
29
Тая отрепка Юнкер си тръгна от Европарламена в носилка. Само така. Господ си знае работата.
30
Не случайно ви обявиха за проруска медия!
31
МНОГО ТЪП НАРОД СМЕ,ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРИ.ПОМИЯРИ СИ БЯХМЕ И СИ ОСТАВАМЕ.ИЗЧЕЗВАМЕ,КАТО НАЦИЯ,НО ТАКА Е ДОБРЕ МЪРШИ,КАТО НАС НЕ СА НУЖНИ НА НИКОГО ОСВЕН ДА НИ ЯХАТ КОЙ ОТКЪДЕТО СВАРИ АМА ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПЛАЩА. ЗАКОННОСТ,СПРАВЕДЛИВОСТ,ВЪЗМЕЗДИЕ.УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ДО НАРОДНИЯ СЪД ЩЕ ПОЛУЧАТ СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ И ЩЕ СА ЩАСТЛИВИ ОТ ТОВА,ЗАЩОТО ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ЗЛОКОБЕН - ОСКОТЕЛИЯ ОСТАТЪК ОТ БГ НАРОД МОЖЕ ДА ПОТЪРСИ ВЪЗМЕЗМЕЗДИЕ ПО ЖИВОТИНСКИ И ТОГАВА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ЦЕЛИ ФАМИЛИИ ОТ ПРАРОДИТЕЛИ ДО ПРАВНУЦИ ЗАТРИТИ ОТ ПОРЕДНАТА КАСАПНИЦА НА ПРОДЪЛЖАВАЩАТА ВЕЧЕ БЛИЗО ВЕК ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В БГ. НЕЗНАМ КАК БИХА РЕАГИРАЛИ АКО БЯХА ЖИВИ ДНЕС БОТЕВ И ЛЕВСКИ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИМИРЯТ С РАЗБОЙНИЦИТЕ,УБИЙЦИТЕ И ИЗЕДНИЦИТЕ НА НАРОДА СИ ИЛИ ПАК ЩЕ ГИ НАКАЗВАТ СПРАВЕДЛИВО ,КЪДЕТО И КОГАТО ГИ СРЕЩНАТ,КАТО В ТЯХНАТА ГРОЗНА ,ГАДНА,ГНУСНА ЕПОХА И КЪДЕТО БГ НАРОД ПАК Е БИЛ ПОДЛОЖЕН НА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЗАЛИЧАВАНЕ ОТ ЗЕМЯТА МАКАР И В ПО-ЛЕКА ФОРМА ОТ ДНЕШНАТА.ЕДНО И СИГУРНО,ЧЕ НАДЕЖДАТА ЗА СПАСЕНИЕ ,СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ НИКОГА НЕ УМИРА,ВРЕМЕТО НА СТРАШНИЯ СЪД,НА НАРОДНИЯ СЪД НА БЪЛГАРИЯ НАБЛИЖАВА,РАЗБОЙНИЦИТЕ СЪЩО ГО ЗНАЯТ И ПРЕПИКАВАТ ОТ СТРАХ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА МЯСТО НА ЗЕМЯТА,КЪДЕТО ДА МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ -ТЕ И ПАРИТЕ ИМ.
32
Ало-о-о-о Рим-Берлин-Токио плюс София. Пак ще ядете поредния бой
33
И днес в наши дни има Ботев и Левски ! Но както и преди 170 години народа в огромната си част е скотове мислещи само за ракия и цигари. И златни пирамиди! Свят,Свят,Свят! Господ Саваот! Небето и Земята пълни са с Твоята Слава! Да пребъде във вековете Нашата Свята БЪЛГАРИЯ!
34
ОБИЧАТЕ МАЙ РУБЛИЧКИТЕ, МИ ХОДЕТЕ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ В РАШКАТА.
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
А вие събрахте ли си боклука пред къщата! Щото много се събра и трябва някой да го почисти! Ама иде време, иде! Ще го почистим! И много сълзи и сополи ще има, много!
39
Ако казваш нещо друго "написано" между редовете - добре, ако не си доста глупав. Ако България е запазила неутралитет и после не е обявила война на Англия и САЩ като съюзник на Германия нямаше да живеем 50 година в социализъм. Орисани сме да търпим продажни правителства от тогава та до ден днешен.Сега нещата се повтарят.
40
Слава на Русия ! ЕС е вреден за България !
41
Това платено материалче е написано злобно и неграмотно
42
Свят, Свят,Свят,Господ Саваот! Пълни са Небето и Земята с Твоята Слава,,Господи! И по делата им ще ги познаем!
43
Русия е анти пример за цивилизованост. Там на власт са наркоманиите, алкохолизма, посредствеността и мързела.
44
Вече със сигурност Бойко ще пълни хъбчето си с пърдене.
45
Вече със сигурност Бойко ще пълни хъбчето си с пърдене.
46
1.Русия е създател и основен спонсор на ДАЕШ – факт! 2. В Сирия, Руските ВКС бомбандират всичко друго като опозиция, пазари, училища, болници, хманитарни комвои , само не и ДАЕШ – факт! 3. Воените командири на ДАЕШ до един са офицери от армията на Садам Хюсеин, учили в Русия и вербувани от КГБ-ФСБ - факт! 4. 50% от бойците на ДАЕШ са граждани на Русия - факт! 5. Русия воюва в Сирия рамо до рамо с международно признатата терористична организация Хизбула, която взриви Бургаското летище - факт! 6. Русия, заедно с дружките си Асад-химика и Ердоган, организираха бежанската вълна в Европа- факт! 7. Руските служби са организатор на големите терористични атаки в Европа, приписвани на ДАЕШ - факт! 8. Русия снабдява Талибаните в Афганистан с оръжие - факт! 9. Русия е държавата, която сваля граждански самолети, при това над чужда територия – факт! 10. Русия упорито отричаше използването на химично оръжие от страна на Асад срещу цивилни, всячески се опитваше да прикрие фактите и блокираше резолюции на ООН, след неуспорими доказателства пое НЕ изпълнен ангажимент да възпира дружката си Асад-химика и да унищожи химичните му оръжия – факт! 11.Русия активно подкрепя и подпомага разработката на ядрената и ракетна програма на Северна Корея – Факт! 12. Русия окупира територии на на съседни страни – факт! 13. Подкрепя и издържа финансово открито криминални елементи, самопровъзгласили се за администрация, които тероризират населението на територии Домбас, Крим, Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия, Чечня – факт! 14. Режима на Путин избива опозиционни политици и журналисти на територията на Русия и други страни – факт! 15. Русия води агресивна информациона пропаганда и хибридна война спрямо България и ЕС – факт! 16. Русия се намесва във ътрешните работи на други държави, толкова колкото и бъде позволемо. Включително намеса в изборния процес – факт! 17. Русия създава и подкрепя екстремиски партии на територията на България и Европа. Такива са Атака, БСП, ОП, ДПС, ‚Алтернатива за Германия“, „5 звезди“, „Нова Зора“, „Подемос“, „Сириза“ и др.- факт! 18 Источва огрони суми чрез корупциони проекти като АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“ и част от тези средства корумпира местните бизнес и политически елити в страни като България – факт! 19. Използва енерго ресурсите не като стока за продан, а като политическо оръжие за натиски и изнудване – факт! 20. Продава на България най-скъпия газ в Европа. 21. Според инситута по външна политика на РФ основна цел на Руската външна политика е разрушаването на ЕС. Дестабилизиране и подкопаване на държавноста на страни като България. В такова състояние се предвижда да остане страната ни, дори да премине отново в Руската орбита – факт!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
До снимката на Юнкер е редно да сложите снимка на автора на статията и на Пеевски - стинския собственик на медията. А пък нека да са ббез гримаси дори...по този начин всички ще могат да видят еволюционно-антропологична разлика.
49
ех мечти....не разбрахте ли най-после, комунизмът няма да се върне, и СССР няма да възкръсне, и Путин скоро ще последва съдбата на Кадафи, и ЕС няма да се разпадне, и България е завинаги в ЕС и НАТО, и вие няма да сте млади, и да скоро ще измрете!
50
Не знам тия малоумници в правителството кой ги избра. Всеки им тегли по една, аз лично не съм срещал такива които ги поддържат
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Когато пишеш против автора слагат, че е нецензурно съдържание. Какъвто автора такива и модераторите.
54
Това правителство начело с бб и съставено от национални предатели и лакеи на ЕС и Америка за България е много вредно за държавата България! Изключително глупаво и слугинско поведение. Абсолютни продажници, забравили историята и фактите от последната война, когато американци и англичани сринаха София и убиха повече от 4700 мирни български граждани! Къса памет на управниците лапнали кокала, но българите не са забравили това и скоро ще го припомнят!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1375
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Политологът Анастас Стефанов обявява рейтингите на Борисов, Симеонов и Румен Радев - как влияят на имиджа им скандалите и искат ли българите избори (ОБНОВЕНА)
x
ЖЕНСКИ ТАЙНИ! Как да изберем и да носим клъч
x