ЧУДО! Извънземни крадат ток в пловдивско село

Бомба

ЧУДО! Извънземни крадат ток в пловдивско село

131082
на 18.03.2018
ЧУДО! Извънземни крадат ток в пловдивско село
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Извънземни крадат ток и натоварват хората с високи сметки за електричество. Това се жалват жители на Ново село (Пловдивско), които се кълнат, че редовно са посещавани от зелени човечета.

препоръчано

В оплакването се включил и кметът на населеното място. Най-засегнати от извънземните набези са възрастни мъж и жена от селото. Двойката отишла в кметството, оплакали се, че сметката им за ток е прекалено висока и дали своето обяснение за случая.

Всяка нощ съществата от чужда галактика кацали в двора на бабата и дядото, влизали в къщата им и с приспособления като шишове се включвали към електромера, за да се зареждат. След това изчезвали с извънземния си кораб с ослепителна светлина.

След време набезите им се повтаряли и отново действали по изпитаната схема за кражба на ток. Бабата и дядото били шокирани от извънземните посещения, но признали, че не смеят да се опълчат на пришълците. Тревожели се, че могат да бъдат отвлечени и никога повече да не се върнат на Земята.

Затова и старците изпълнително приемали високите сметки за електричество, но напоследък се затруднявали да ги плащат. Възрастните хора потърсили помощ от кмета на Ново село, за да им помогне със задълженията им. Кметът казва, че разказът на пенсионерите го хвърлил в тъча и не знаел как да реагира. Бабата и дядото обаче не се отказвали и щели да търсят помощ и в други институции. Искали сами да заловят пришълците и да ги покажат пред цялото село, чиито жители ги набедили за луди.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК