Бомба

ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е да си платите дълговете

Само в ПИК
ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е да си платите дълговете
Автор: ПИК
Дата
Дата
7951
Коментари
0
ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е да си платите дълговете

Препоръчва се през този ден да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните. Това е ден за изплащане на всякакви дългове, пише астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп. Може да помагате на нуждаещите се, добавя тя.

„Бъдете мили и състрадателни с околните. Денят е подходящ за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на отношенията. Това е ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за съпружески отношения и любов. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии“, добавя астрологът.

Според нея, лоши родители са тези, които не прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. „Постарайте се да изпълните молбите и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. В този ден човек може да стигне до истинският си Учител. Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Не се сърдете на никого. Не убивайте животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване. Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята“, добавя астрологът.

„Месото днес е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Препоръчва се да носите дрехи с бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящ е за носене розов аметист“, уточнява Ивелина Пенчева.

„Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи“, добавя тя.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

- Мамо, мамо, елхата гори.

- Не се казва елхата гори, а елхата свети.

- Ами добре, ама да знаеш, че и пердетата светят.