Бомба

ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е за шопинг - купувайте колкото може повече

Само в ПИК
ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е за шопинг - купувайте колкото може повече
Автор: ПИК
Дата
Дата
3239
Коментари
0
ЧУЙТЕ ЗВЕЗДИТЕ! Време е за шопинг - купувайте колкото може повече

Днес е благоприятен ден за покупки. Може да купувате колкото може повече и това, което ви привлича окото, пише астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп.  Купувайте дрехи, вещи за дома, храна, съветва тя.

„Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на другите и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец, но не да подарите какво да е, а нещо, за което отдавна са мечтали и много ще се зарадват. Мъжете обезателно трябва да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. Съпрузите да дадат не само своето благоразположение, но и да зарадват своите съпруги също с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък“, съветва астрологът.

„Ден за сериозни мероприятия, подписване на делови книжа, за обработка на земята. Поканете гости. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости, нищо човешко да не ви е чуждо. Правете всичко по желание и от сърце“, добавя Ивелина Пенчева.

„Може да пътувате по работа или за развлечение. Ако имате кола и тя не е изправна или не запали от първия път, значи иска да остане на място. По-добре пътувайте с обществен транспорт, тъй като може да се случи инцидент. При това може да не е днес, а примерно след два дена. За любов денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само при зачатие на дете“, предупреждава астрологът.

„В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти“, уточнява тя.

„Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълния си блясък и да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сме красиви в този ден, а не мръсни. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон“, съветва Ивелина Пенчева.

„Хубаво е да имате много сънища. Всички те в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си е знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода е знак за клюки и измами“, добавя астрологът.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Майката към синчето си :
– Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми…
Синът поглежда към белокосата си баба.
– Като гледам, като млада и ти не си била цвете…