ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ЕФИР! Луна се изцепи: Константин е наркоман!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ЕФИР! Луна се изцепи: Константин е наркоман!

109105
на 08.12.2017
ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ЕФИР! Луна се изцепи: Константин е наркоман!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Принудително отстранената от "Биг Брадър" Луна заформи нов скандал, този път в студиото на "На кафе". Певицата изстреля реплика, която жестоко удря по и без друго разклатеното реноме на колегата й Константин. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Фолк певицата напусна шоуто в сряда вечерта, след като спретна масов въргал с останалите съквартиранти. От позорните сцени, които Гала й показа, Луна не се срамува, дори напротив. 

"Ах, голям майтап! Показах това, за което ми беше платено. Аз съм доволна от това, че съм си свършила добре работата и съм оправдала хонорара, който съм получила. Не е важно на кое място напускаш предаването, никой не помни мястото, всеки помни кой какво шоу е направил. Затова аз съм победител, и сега, и преди две години. 

Научих се да се бия, да се защитавам от паразити, които пиеха денонощно и не изтрезняваха. В Къщата само аз, Джино и Мариела не пиехме алкохол. Аз се отвращавам от пияни хора. Ако знаех, че толкова алкохол ще се излее, сигурно нямаше да вляза. Константин даже лично ми каза, че е наркоман. Аз обаче, едно момиче 50 кг., се справих с глутницата алкохолици и наркомани", коментира в своя защита Луна.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК