Шарапова и Гришо в опасна близост - Маша не хареса екипа на Димитров

Тенис

Шарапова и Гришо в опасна близост - Маша не хареса екипа на Димитров

26683
на 14.01.2020
Шарапова и Гришо в опасна близост - Маша не хареса екипа на Димитров
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Само защото си прекъснал любовната си връзка с някой, не означава, че не може да му дадеш моден съвет. Както правят Мария Шарапова и Григор Димитров.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Двамата играят на демонстративния турнир "Куйон Класик" в Мелбърн и се засякоха на корта, след като мачът на рускинята и Лаура Зигемунд беше прекъснат заради лошия въздух и преди Григор да победи Борна Чорич.

Шарапова се беше настанила на коментаторското място и обърна внимание на новия екип на Димитров. Българският тенисист беше избрал ярко жълти панталонки и бяла тениска с интересна шарена яка със... скелети, предава Би Ти Ви.

свързани новини

"Какви са тези скелети?", попита с недоверие Шарапова.

"Харесват ли ти?", попита българина.

"Всъщност не", искрена беше рускинята.

Българинът и Шарапова бяха една от най-обсъжданите двойки в тениса в продължение на 3 години - от 2012 до 2015 г.

Следващият мач на Димитров на турнира ще е вероятно в четвъртък, тъй като до момента не присъства в програмата за сряда.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК