ГАЛЕРИЯ ШОУ

ШАШ! Гала стана на 50 и цъфна като холограма в ефира

Само в ПИК
ШАШ! Гала стана на 50 и цъфна като холограма в ефира
Автор: ПИК
Дата
Дата
27604
Коментари
3
ШАШ! Гала стана на 50 и цъфна като холограма в ефира

Несменяемата тв водеща на "На кафе" Гала се появи в необичаен вид в студиото. Плевенчанката изгря като холограма, заснета с 8 камери. 

Гала днес е рожденичка и затова бе заменена с компютърното си изображение. Колегите й я "пуснали" в почивка, за да може да се наслади пълноценно на празника си. Блондинката, която въпреки критиките срещу нея и предаването й, устоя и се задържа в един от най-гледаните часови пояси, днес става на 50 години. 

Не такъв късмет имаше другата рожденичка в екипа - Зейнеб. Тя трябваше не само да води предаването, но и да разговаря с холограмната Гала. За компенсация колегите поздравиха Зизу с букети, подаръци и много мили пожелания. 

В студиото влязоха и "дежурните гости" - Маги Халваджиян и Димитър Рачков. Артистичният Рачков отигра срещата си с холограмната Гала - поздрави я, целуна я и й подари букет. "Гала, сега си най-разчупена", пошегува се той с пластичността на старата си приятелка. "Ама на мен ще трябва да ми леят куршум", не скри разочарованието си от "сблъсъка" със съвременните технологии Маги Халваджиян.

 

Напиши коментар »
(3)
1
ГАЛА НЕ СТАВА ВЕЧЕ - ДЪРТА Е. МЪЗГАТА И СЕ Е ВДИГНАЛА И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
2
Много лоша холограма за 8 камери !!! И накрая един проектор зад екран по нейния силует !!! Много зле !!!
3
е с 2 години по-млад
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!