Шефове на КТБ са станали защитени свидетели - ще разкриват тайни за нейното източване

ЧАС ПИК

Шефове на КТБ са станали защитени свидетели - ще разкриват тайни за нейното източване

16087
на 12.07.2014
Шефове на КТБ са станали защитени свидетели - ще разкриват тайни за нейното източване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хора от управителния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) са станали защитени свидетели по делото за нейното източване.

препоръчано

Това съобщи пред Нова телевизия банкерът и бивш финансов министър Стоян Александров, без да посочва конкретни имена.

"Имам негласна информация, че двама от висшето ръководство на банката са защитени свидетели. Може би като са видели, че се теглят такива пари, моралът не им е позволил да бъдат безучастни”, коментира бившият финансов министър.

Стоян Александров потвърди, че парите на всички фирми и граждани, включително и тези, които са над 100 000 лева, ще бъдат защитени.

„Шокирана съм. Първо, защото се каза, че една огромна сума в размер на 200 млн. е изтеглена кеш. Това просто е невъзможно. Не мога да си представя, че без заявка, такава крупна сума ще се изплати”, коментира финансовият експерт Виолина Маринова.

Председателят на НС Михаил Миков коментира пред "Дарик", че БНБ е допуснала закъснение при реакцията си на кризата с КТБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК