Шефът на "Антимафия" извади пред ПИК страховити данни за трафика на кокаин! Илия Крадеца и Боляровския са новите босове на дрогата!

ЧАС ПИК

Шефът на "Антимафия" извади пред ПИК страховити данни за трафика на кокаин! Илия Крадеца и Боляровския са новите босове на дрогата!

137666
на 13.09.2015
Шефът на Антимафия извади пред ПИК страховити данни за трафика на кокаин! Илия Крадеца и Боляровския са новите босове на дрогата!

Последвайте ни в Google News Showcase

Спорове между двама трафиканти подлудиха жителите на Хасково, а полицията се прави, че нищо не се случва. Бившите ортаци Гено Боляровския и Илия Крадеца водят люта война от началото на лятото. Това разкри сензационно пред ПИК Григор Здравков, председател на Българска легия "Антимафия".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Според него скритата цел на Боляровския, който засега печели по точки, е да изхвърли бившия си съдружник от каналите му за кокаин към Турция.

"Боляровския няма и 25 години, но вече е страшилище за региона – хората знаят, че е способен на всичко и че като част от известна кюрдска фамилия има добри връзки с руската и италианската мафия. На тези връзки се крепи и успешния му канал за хероин и трафик на хора от Турция към Западна Европа. Въпреки това той е достатъчно умен, за да не се набива на очи с лъскави коли или охрана. Само от време на време респектира контингента за една вечер с лъскаво возило за 50 000 евро. В бизнеса с кокаин обаче Боляровския досега беше младши съдружник", подчерта пред ПИК Здравков, като се позова на свои източници в специалните служби.

"Каналът се държи от Илия Крадеца, който над 10 години е играч от международно ниво в трафика от и за Турция през България. Традиция на Крадеца е да пипа стоката, да заделя по нещо за себе си и да разрежда, а после пред недоволните клиенти да прехвърли вината на други от веригата.  Войната между бившите съдружници тръгна през юли точно от един такъв проблем – на Боляровския е било обяснено, че пратката се е провалила, а на клиентите, че Боляровския я е взел петте килограма кока", твърди Здравков.

Според него това е вбесило младока и той е помлял Крадеца на една бензиностанция в Хасково. Боят бил толкова як, че се наложило полицията да ги задържи за 24 часа, но инцидентът дори не бил включен в информационната сводка.  С това Боляровския, който работи за себе си, застава на чело на ъндърграунда в Хасковския район и проявява претенции към бизнеса и на Крадеца.

"Освен финансово, случката се е отразила и на самочувствието на Крадеца, който не можел да преглътне, че го е натупало момченце. Затова Крадеца не смята да се предава и крои планове как да си го върне. Той не бива да се подценява след като толкова дълго се е задържал в този бизнес, а има и топли връзки с кмета и чадър от София, а досегашните конкуренти се е разправил предимно като ги е топял на службите", твърди антимафиотът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК