Шефът на Европарламента в шок от обвиненията на Цветанов по адрес на Станишев

ЧАС ПИК

Шефът на Европарламента в шок от обвиненията на Цветанов по адрес на Станишев

12115
на 10.05.2013
Шефът на Европарламента в шок от обвиненията на Цветанов по адрес на Станишев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефът на Европейския парламент Мартин Шулц е шокиран от обвиненията на Цветан Цветанов по адрес на Сергй Станишев, че си е купил лидерския пост в ПЕС.

препоръчано

"Намирам ги за неприемливи, дори в горещата фаза на предизборната кампания. Мисля, че обвиненията на Цветанов няма да бъдат добре приети от хората в България", каза в специално изявление Шулц. Според него избирането на Станишев за президент на ПЕС се възприема като силно признание на политическите лица от новите страни-членки на Европейския съюз. Шулц твърди, че изборът на Станишев е бил широко приветстван и от лидери от целия политически спектър в България. 

Председателят на Европарламента припомни, че Станишев е бил номиниран за поста от бившия президент на ПЕС Пол Нируп Расмусен и на конгреса на ПЕС спечели 90% от гласовете.

Председателят на Групата на Социалистите и Демократите в ЕП Ханес Свобода също се възмути от Цветанов нарече обвиненията му лъжа. Лидерът на португалските социалисти Антонио Сегуро определи думите на Цветанов като неприемливи. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК