Шефът на КЕВР призна: Скъпият газ ще вдигне парното чувствително

Само в ПИК
Шефът на КЕВР призна: Скъпият газ ще вдигне парното чувствително

Иван Иванов се надява това да не се отрази на джоба на потребителите, а до зимата да има нова промяна на цените

Автор: ПИК
Дата
Дата
6434
Коментари
9
Шефът на КЕВР призна: Скъпият газ ще вдигне парното чувствително

Няма как поскъпването на природния газ с близо 30% да не вдигне и цената на парното, а и на тока. Това каза Иван Иванов, председател на КЕВР днес. Той посочи, ча на 1 юли ще има корекция в цената на парнотои  на тока, за да се отрази скокът на природния газ от 1 април.

Иванов се застрахова, като обяви, че има сериозни надежди, че нещата ще се променят до началото на следващия отоплителен сезон. Надеждата му е в предоговаряне на условията и цените с „Газпром“ и премахване на клаузите, които правят зависима цената на природния газ от петролните деривати мазут и газьол.

Според него, няма никакво основание други стоки да поскъпват заради природния газ, защото не  е имало и намаляване на тези цени при поевтиняването на природния газ преди няколко месеца.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! КЕВР умува как да регулира цената на тока (ОБНОВЕНА)
Часовник
10:02
Днес в Комисията за енергийно и водно регулиране се провежда обществено обсъждане на проект на нова Наредба за регулиране на цените на електрическата енергия. До изготвянето на изцяло нова наредба...
Напиши коментар »
(9)
1
КУРНЕЛИЯ ЩЕ ОПРАВИ РАБОТАТА ТЯ ПЪРДИ В ЕДНО ГЪРНЕ С ТИКВАТА
2
Абе,, и ти си един долен мръсник-дегенерат,слуга на монополите.Мястото на подсъдимата скамейка на Народния съд ти е запазено..
3
Парното-30%, Ток-22% а следват горивата и хляба.Но реално погледнато малко ви е.Трябва по 100% на всичко на всеки 3 месеца, защото уж сте бедни ама имате пари да ходите по празниците по Гърция и Сърбия. Честито на всички 900 000 избиратели на ГЕРБ.
4
Ех, този Путин колко ни е виновен. Гледа си само Москва, където отоплението е безплатно. При Тато поне си живуркахме на топло.
5
На "печелившите" - честито!
6
Не ме е страх от високи цени, ама ме е страх от ниски доходи. Така, че увеличавайте не само парното и тока, ами и заплатите и пенсиите на хората.
7
Е, май дойде време един от най-високопоставените членове на ДСБ и много приближен на Иван Костов да се разкара от КЕВР! Такива назначения са повече от скандални, но в случая е направо гавра! На такива да саботират им е в кръвта, особено на фона на резултатите от изборите!
8
Дигайте парното колкото си искате, но защо ми искате пари за парно без изобщо през живота си да съм имал такова ?! Защо ?!
9
Няколко златни правила 1. С монополист разговори не се водят. 2. Никой насила не ги е докарал в България 3. Никой насила не ги накал да правят това 4. Има законови постановки поради което - закона се променя така както е удобно на БЪЛГАРИНА 5. Който не му харесва да се маха от държавата. 6. От къде идва газта ......Ами така е когато някои хора скачат като петли и се правят на вели, правят всичко да се харесат на западняците.. Истината е простичка - издигане на висота отношенията с този който ти доставя газта. 7. Ще става и по-зле. Тая партия пасмена е дълбоко обвързана с тезикасти и се нароиха разни олигарси. Случайни неща няма. ИЗВОД- Радвам се , че държавата НЕПРЕКЪСНАТО НАМАЛЯВА и нека така да продължава.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!