БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ШОКИРАЩА ДРАМА В ПИК! Дъщерята на Стоянка Мутафова пред медията ни: Никой не я потърси, за да й помогне с пари за рекорда в "Гинес"!

Само в ПИК
ШОКИРАЩА ДРАМА В ПИК! Дъщерята на Стоянка Мутафова пред медията ни: Никой не я потърси, за да й помогне с пари за рекорда в "Гинес"!
Дата
Дата
67207
Коментари
24
ШОКИРАЩА ДРАМА В ПИК! Дъщерята на Стоянка Мутафова пред медията ни: Никой не я потърси, за да й помогне с пари за рекорда в "Гинес"!

Никой не е потърсил до момента великата Стоянка Мутафова с предложение да осигури нужните 15 000 лева, за да бъде вписана тя в Книгата с рекорди на Гинес като най-възрастния играещ актьор. Това каза пред репортер на ПИК Мария Грубешлиева - Муки, дъщерята на театралната прима.Сумата се оказа препъни камък Стоянка да попадне в престижната световна класация. (ВИЖ "ОЩЕ ПО ТЕМАТА")

„Ти си третият човек, който ме пита за това нещо. Те не е тръгнала да се бори за Гинес. Като я гледам нея дори не я интересува това нещо. Дори изобщо не говори на тази тема.Тя си се интересува от спектаклите си “, каза Муки.

Дъщерята изрази притеснението си от това, дали майка й ще е в добра кондиция, за да реализира предстоящото си участие в турнето на Кичка Бодурова първо в Мадрид, а после в 6 български града.  И най-важното е дали лекарите ще се произнесат,че Стояна е годна да пътува със самолет. Великата актриса преди известно време лежа  в столична болница заради проблеми със здравето.

Мария сподели,че в главата й се върти идеята да направи продължение на книгата, която написа за майка си- „Г-жа Стихийно бедствие“. „Идеята я имам, но нещо не намирам сили да седна и да я напиша. Аз съм доста ангажирана с нея“, поясни Мария.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Стоянка Мутафова жестоко скарана с щерка си! Муки провалила премиерата на новия им спектакъл
Часовник
07:20
Люто скарана с дъщеря си Мария Грубешлиева е легендата на родния театър Стоянка Мутафова. От няколко дни 95-годишната актриса не разговаря с Муки и не я допуска в своя апартамент, разкриват пред...
Напиши коментар »
(24)
1
Извинете, но така наречената Муки какво работи?
2
Извинете, но така наречената Муки какво работи?
3
Муки работи дъщеря на майка си.
4
две стиснати бабки просят пари...де ги имат повече от акъла си.да не дадат 15 бона ще загубят 100 хилки в долари...такава е наградата от гинес рекордите.
5
Крайно време е вече да спрат да ни занимават със себе си и двете...Ми да тегли МУКИТО един пенсионерски кредит или да заложи вилата и да плати на майка си ГИНЕСА..от който никой не се интересува.Стига са ревали..
6
Уважавам Стояна и това, което прави, но щом още играе, значи няма нужда от пари, защото си ги изкарва.
7
Така нареченото Муки да започне да дава дупките си под наем и ще събере парите на няколко месеца.
8
ТЕЯ ДВЕЧКИТЕ ОСВЕН ДА "ПЛАЧАТ" ЗА МАНГИЗИ, ДРУГО ЗНАЯТ ЛИ? КАКЪВ РЕКОРД, БЕ, ТАЯ ИГРАЕ САМО ЗА ДА ЛАПА ТЛЪСТИ ХОНОРАРИ И ДА ОТГЛЕЖДА ЧЕДОТО, ДЕТО ВЕЧЕ Е НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ И МАЙ НЕ Е РАБОТИЛО НИЩО! ДА СИ ПЛАТЯТ КАТО ИСКАТ ДА ГИ ПИШАТ В "ГИНЕС", ЩО ШЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ?
9
Колко хора живеят в мизерия в тая държава! Тези двете тръгнали да ни занимават със себе си, нямат ли малко достойнство? Да отидат до някое село с Странджа Сакар или във Видинско да видят как живеят там хората на тяхната възраст и да се снишат малко. Срамота, да ви имаме проблемите! Ще ви бъде и без Гинес!
10
Как не й е неудобно на тази нагла мързелана Муки да проси пари! Цял живот не работи и лежи на гърба на майка си, че седнала и да иска пари за рекорда! Абе някои хора нямат срама наистина. Връстниците й гладуват, а тя по цял ден с цигари и кафета и очаква да я съжаляваме..Майка й работи на 90; за да издържа този търтей! Безобразие!
11
Ако има някакъв Гинес за нагли идиотки ще го връчат на Г-жа Мука и без пари! Безобразие най-хрантутенета безделничка , ама и майка й носи вина като я пробутва с името си в полезрението на хората. Те заслужават една голяма и умишлена ЗАБРАВА и тогава ще разберат какво е стихийно бетствие!!!
12
За досадното дуо "МАМА И МУКА" не давам и 15 стотинки. Само като си помисля за ДЯДО ДОБРИ, който тихичко събираше стотинка по стотинка за човешка кауза и тези двете за които парите са пътеводна светлина , побеснявам. Мутафова казва, че не я интересувал Гинес, ама с половин уста защото оня тапигьоз Мука реве кански за 15 хиляди лева и евентуалните девиденти от тях. ОТВРАТ И ПОГНУСА от тези персони!!!!!!!!!!!!
13
лигавата баба гицка и нейната муцка
14
Ама това е наистина наглост. Хората няма какво да ядат и те ще ми говорят за гинес. Не ми пука дали ще я впишат в тъпата книга
16
Стоятя да озапти алчнята си и ъпзеливя щеркя, че миняха всякакве морални граници! Тая дебелана стана на 60 и мяй няма 1 работен ден ..виновня е и мяйката, че й е позволила това: А Стояня взе над 130 бона от Столичаните, няй- привилегиравянята, дакато други ащтъоре буквялно гладуват! Дя се смирят и вече дя не не зянимават със себе се! ПИСНА НИ!
17
Аман от тези миризливи бабички. Все за пари реват.Нали на представление майката взима 3 хил. лв . И за какво? Да осмърди залата и 10 мои пенсии от раз. Голем талант .Играе селянка най паче ОТИ Е ТАКАВА. Те тва е тя.
18
Ами като не и е зор - защо ни занимава? То и нас не ни е зор!
19
За Муки друга тема освен пари няма.Докога ще не занимавате с двете .Ами като и трябват пари да поработи малко.Майка и пък да си седне на задника в къщи така и на нея ще и остане време за трудов стаж.Да ама не.Много по лесно е си безработен с постоянни доходи.То и много болни дечица имат нужда от пари за лечение на да Гинес.
20
Без да искате правите голям комплимент,наричайки дъщерята умалително!А тя е родена през 1951г.!На 65! Аристократка по произход и дух.Била е актриса.Какво да работи-кондукторка,таксиджийка или зарзаватчийка като повечето от вас?.!.
21
Дори на първи април тази година Мария навърши 66г.Да е здрава,все така чаровна,но с повече късмет за лично щастие!
22
Муки, при капитализма са такива правилата!
23
КАТО ГЛЕДАМ - ТАЯ САМО Е СЪНУВАЛА АРИСТОКРАТИ И ПО ТОЯ ПОВОД ЩЕ КАЖА САМО, ЧЕ ПРЕЗ 2-рата СВЕТОВНА ВОЙНА АНГЛИЯ Е ОЦЕЛЯЛА, ЗАЩОТО АРИСТОКРАЦИЯТА й Е МОЖЕЛА ДА ЧИСТИ И ТОАЛЕТНИ КОГАТО СЕ НАЛОЖИ, ОСВЕН ВСИЧКО ОСТАНАЛО! А ТИЯ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО!
24
има пари - да си плати!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Как обичайно молим жените ни да ни донесат нещо:
САЩ - Honey...
Великобритания - Darling...
България - Тъй и тъй си станала...