Бомба

Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!

Само в ПИК
Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!
Автор: ПИК
Дата
Дата
399785
Коментари
16
Шокиращи предсказания на Дънов: България ще потъне! През 2029 г. ще изчезнат полюсите! Ще оцелеят само 180 милиона!

Учителят Петър Дънов има специална проповед-беседа за бъдещето на човечеството. Думите му звучат страховито, но правдиво. Нека се вслушаме в тях, за да се предпазим - в това е и смисълът на неговото дело, да ни съветва и пази.

Ето и горещото слово на Дънов:

 

Казвам ви да вземете мерки, защото Земята ще претърпи голяма промяна. Слънцето ще започне по-силно да грее и ще стопи ледовете. Къщите ви ще се разпукат, ледовете ще се стопят и вие ще започнете да потъвате... Земята е изменила своя път на движение, слънчевите лъчи падат под прав ъгъл и топят ледовете – оста на земята се изправя. Вие живеете върху ледено море, закъснеете ли да промените живота си, скоро време ще се намерите на дъното на морето.

Оста на Земята ще започне да се изправя постепенно от 2002 г. По-чувствително изправяне на оста ще стане през 2029 г., в резултат на което ще се стопят белите шапки на Северния и Южния полюс и Земята в ниските си части ще бъде залята от големи количества вода.

От Европа, Африка, Австралия и Азия ще останат като острови най-високите и непристъпни сега планински вериги. Англия ще остане като малък остров. Водата ще залее и остави само 110-а част от сушата. Населението от 5-6 милиарда, в 2080 г. ще бъде около 120 милиона. Това са големите бедствия, които предстоят за хората от Земята.

Тоя, Непознатият, говори на целия свят, говори и на вас. Той ще разтопи къщите ви и основата, на която седите, ще изчезне. Ще се намерите върху водна повърхност.

***

Понеже цялата Земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние живеем върху костите и остатъците на миналите култури, за идващата шеста светеща раса се създава нов континент с абсолютно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува между Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан.

Островите, на които живеят сега японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще достигнат повече от 9000 метра височина. Този конитинент ще се покрие с най-хубавите извори. Той ще бъде с планински местности. За да се издигне една планина от известни сили на няколко хиляди метра височина, какъв напор ще има? Няма ли да се отрази това на Европа и Азия? Казва писанието: „Земята ще се тресе като пиян човек”.

Ще настъпят големи промени – духовни, умствени, физически. На Слънцето и Луната съща ще настъпят промени. Този живот си отива, за да стори път на новия. Материята ще се измени. От Слънцето идат грамадни магнетични течения, които повдигат континента и го озонират.

Водата на Великия океан ще залее някои от съвременните континенти, а голяма част от живущите хора на Земята ще се преселят на негова почва. Сегашна Европа ще бъде един остров – остров на белите. Ще се потопи цял континент, за да се спаси светът.

***

Климатичните условия ще се изменят. Чрез земетресение постепенно ще потъва част от Средиземно море и бреговете наоколо. Средиземно море ще се влее в Каспийско. Сахара ще се наводни – ще стане море, около което ще възникнат култури.

Балканският полуостров постепенно ще спада, ще потъва. Ще потъне и България. От Слънцето се дирижира как трябва да се преустрои Земята, кое място да се издигни и кое да потъне.

Напиши коментар »
(16)
1
sigurnoe taka
2
Най-важното предсказание-Сергей Станишев ще се насере в парламента,защото халката му е разхлабена и Гоце ще го смени като шеф на бсепарите!
3
Ако това ще стане, нищо не бихме могли да сторим , невъзможно е и да спрем , това е природа, там не можем нищо да променим, само БОГ да е на помощ!!! Звучи страшно и не е невъзможно....., е поне това правителсво ще си отиде..., това ще бъде единственият плюс!!!
4
Яка дрога е шмъркал тоя Дънов. Направо му завиждам.
5
Авторите на горната "сензация" биха ли обяснили физическия процес на изправяне на оста на Земята. Ако в едно изречение има абсолютна безмислица защо да вярваме на останалото? Аз спирам да чета статиите на тази агенция!
6
Питам се ,при скорошни публикаций Ванга казала 2030г извънземни ще кацнат на рупите и сега какво се оказа,щом ще потънем ще ми кацнат на тарамбуката...
7
ако бай Петър го е казал, бушонът му е изтрещял яко
8
Ужасна жестокост ... Това не може да са думи на Дънов. Чела съм доста неща и ми се струва,че толкова мъдър човек като Дънов не може да мисли така.Ще кажете веднага - ама той е проводник на Божиите мисли и дела.Добре,защо си мислите ,че Бок е толкова жесток,нали всички са му деца?...
9
Бившият американски вицепрезидент Ал Гор с много солидни доказателства предвижда големи климатични промени следствие глобалното затопляне. Гледайте филма му озаглавен "Неудобната истина" . Той казва, че глобалното затопляне води до нова Ледникова Епоха, която ще продължи около 1000 години.
10
Абе тия тука си измислят разни статий, а вие им вярвате.... Тия от пик са пълно довиждане, яко съчинение за привличане на читатели! Апак и нямам спомен Петър Дънов да е ясновидец, как тогава ще предсказва ?
11
za Nargile- ti si parviq deto shte dadesh fira ot droga. PIK ti kakvo znaesh za Petar Dunov? koi e qsnovidec za teb ? tiq po TV-to? hahaha mnogo ste zle hora !!! choveka kazva tova koeto vijda i koeto shte stane dokato takiva nevernici , narkomani i vsqkakvi ot toq tip ne se ottriqt .
12
Първо, че полюсите се местят е ясно отпреди той да се роди, изменения вечно ще има, не са никакви пророчества :) за оста също е отдавна известно ,стига го превъзнасяхте
13
Не е възможно това да е истина. След Потопа по времето на Ной, Бог е обещал,че повече няма да има потоп на Земята.
14
Za6to se bavqt Sodom i Gomor za gadovete ? !!!
15
Това са глупости. Първият свят ще загине от вода, а вторият от огън. То си е и писано в Свещеното Писание как ще загине настоящия свят. Другото са глупости. Дънов не е никакъв проводник на Божиите истини и откровения, а най-обикновен еретик, е не най-обикновен щото освен своята и доста други души е погубил и ще погуби. Но никой не е властен да съди освен един Бог. Той е създал този свят и Той ще го държи докато му е угодно.
16
Прочетете книгата "За Българите и България" по Учителя там пише предостатъчно.!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

Всяка жена си мечтае да открие подходящ номер чехъл и под него да има един мъж.