Вход
София
Времето в София 21 o C

ШОКИРАЩИ ПРОРОЧЕСТВА! Дънов, Севрюкова и Ванга: Иде гибелна война, българите да се приберат в родината до 2025 г.!

ШОКИРАЩИ ПРОРОЧЕСТВА! Дънов, Севрюкова и Ванга: Иде гибелна война, българите да се приберат в родината до 2025 г.!

на 12.10.2016
15607
21
ШОКИРАЩИ ПРОРОЧЕСТВА! Дънов, Севрюкова и Ванга: Иде гибелна война, българите да се приберат в родината до 2025 г.!
Автор: ПИК
12.10.2016
21
15607

Светът сякаш започна да се разпада, и то съвсем видимо, пред очите ни. Политиците не могат да се справят с грозната непредвидимост на събитията около нас. Божествено ли е предопределен краят на човешките илюзии? Сбъдват ли се предсказанията за Края на човечеството? Много от пророчествата за световен катаклизъм, на които довчера гледахме с насмешка, днес започват да ни плашат, защото стават реалност.

Тайното пророчество от Фатима 

През един майски ден на революционната за Русия и света 1917-а, три овчарчета на възраст между 7 и 10-години от град Фатима в Португалия стават свидетели на силно сияние насред полето, където били извели овцете на паша. Уплашени, децата паднали на колене и закрили очи от страх, но чули един мил глас да им казва, че Светлината, която виждат, е Божията майка Св. Богородица. По-нататък, в продължение на половин година, Св. Дева Мария им предала три пророчества за бъдещето на света.

Казала им също така, че скоро ще прибере две от децата „при себе си”. Това се сбъднало – 2 години след първото знамение умира момченцето – Франсиску, година по-късно – и сестричката му Жасинта. Остава живо само едно от децата - Лусия Сантуш, която доживява до дълбока старост – умира на 98 години. Именно Лусия предава на църквата какво им е доверила Божията майка. Първоначално отказва да разкаже какво съдържа третото пророчество, като казва, че не била сигурна дали Бог ще й разреши. По-късно обаче не само го доверява на Ватикана, но държи папската институция да го разпространи сред хората в 1960 г. Защо точно тогава, остава тайна и до днес. Но като се замислим, 60-те години са последното хубаво време в по-новата история на човечеството. Въпреки т.нар. Студена война отношенията между народите са относително хармонични. Ватикана не спазва условието на Лусия и за пророчествата от Фатима се заговори открито едва през 2000 година. И до днес третото пророчество от Фатима е забулено в дълбока тайна.

Първото видение

е образ на Ада като огнено море под земята.

Второто видение

описва кръвопролитие, което може да се възприеме като картина на Втората световна война.

Третото видение

става обект на множество спекулации На 26 юни 2000 г. двама от най-високопоставените духовници – папа Йоан-Павел ІІ и кардинал Йозеф Рацингер (папа Бенедикт XVI), решават да направят обществено достояние третото видение на Лусия. Това, което те “обнародват” обаче, предизвиква още повече полемики, защото хората го възприемат като описание на покушението срещу папата. След атентата с кулите близнаци в Щатите в. “Билд” пък писа, че Девата от Фатима предрекла тях в третото си пророчество.

Мистериите около тайната на третото пророчество не свършват дотук. Появиха се разни художествени версии под формата на комерсиални книги като поредиците на Дан Браун и “Истината за тайната на Фатима” от Хелмут Хофман. През годините все повече хора гледат с насмешка на мистификациите, но последните събития в света ни карат отново да се питаме някой знае ли истинското съдържание на Третото видение от Фатима? – Какво е то? Надделява мнението, че то предсказва война и катаклизми в природата, направо казано - Края на света. На фона на случващото се тази картина изглежда все по-реална. И може би папството на Ватикана с право е укривало тази тайна, за да не всява масова психоза сред човеците?... Още повече че според богослови укриваното видение от Фатима говорело за криза на вярата в Западния свят и крах на църковната йерархия под натиска на „чуждо отстъпничество и ерес”. Църковниците за нищо на света не искали дори и да се спомене за нещо такова.

България е посочена в тайнственото трето пророчество от Фатима 

В Третото видение от Фатима се казвало, че един малък славянски народ (България?) ще предаде древно знание на своя по-голям братски славянски народ (Русия?) и това щяло да промени света. В момента отношенията ни с Русия са повече от сложни, но каквото и да говорят политиците ни, нашите два народа са кръвно и исторически свързани. За историческото предопределение отново да бъдем заедно рамо до рамо – българи и руснаци, говорят и посланията на най-големите ни пророци – Дънов, Севрюкова и Ванга. За изключителната роля на един славянски народ намеква и Нострадамус още в 16-и век.

Петър Дънов: Във войната ще измрат между 50 и 550 милиона души! Aрабинът 666 от Сирия ще загине и войната ще свърши! 

Арабинът 666 от Сирия ще загине и войната ще свърши!

Учителят Беинса Дуно предрича с изключителна точност ставащото днес в книгата си "Живия хляб", написана от него през 1933 г. "...Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души... Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.” Петър Дънов: Във войната ще измрат между 50 и 550 милиона души! Aрабинът 666 от Сирия ще загине и войната ще свърши! Учителят Беинса Дуно предрича с изключителна точност ставащото днес в книгата си "Живия хляб", написана от него през 1933 г. "...Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души... Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.”

Слава Севрюкова: До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България! 

“ Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”, казва пред своя ученик – доц. Лозенски пророчицата. Друг неин изследовател и биограф – Христо Нанев, предава още от казаното от нея: „Започват световни катаклизми. 20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ. Дете, родено някъде около 1981 г., ще поведе България на добро”. Според Севрюкова детето е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на Доброто, говори и Ванга, както и руската предсказателка Тамара Глоба.

Севрюкова казва следното: „Преди да дойде жената, държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде тази жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година.

България ще се изправи на крака едва тогаз. Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно - писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност. Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните. Помнете, ще удивим Човечеството. Ще дадем на човешкия род големи умове. В областта на науката, та дори и в омразната напоследък политика. Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност.

Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Страната ни ще стане повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис. Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние - не. Помнете - никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат, един ден горчиво ще съжаляват." Казаното от Севрюкова влиза в удивителна релация с предсказанията на Нострадамус. Според четиристишията, отнасящи се за войната, той прогнозира, че славяните ще съберат армия. Той също така свързва войната с обединение между "орела" /Съединените щати ?/ и "петела" /Франция?/. В едно от четиристишията си прави намек за съюз между Англия, Полша и Чехословакия. Нострадамус прогнозира, че съюзниците ще спечелят и че мирът ще надделее за дълго време след това.

Ванга: След войната ще настъпи 1000-годишен мир! 

Твърди се, че Ванга е пророкувала събитията, на които сме свидетели днес, като дори е назовала годината на войната – 2016-а. Пророчицата „видяла” войната в Сирия. Предсказала глобален и гибелен конфликт между народите, който щял да приключи с падането на Сирия.

Според описанието, което направила петричката пророчица, очевидно става дума за ядрена война, защото щели да загинат много хора. „Земята ке се обезлюди”, казвала Ванга. За сметка на това оцелелите щели да започнат да живеят в мирно разбирателство помежду си и да обединят дори религиите си. Хепиендът – хиляда години мир!

Сподели:
свързани новини
Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт! Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!
Сензационно пророчество на Слава Севрюкова излезе покрай...
на 08.04.2016
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт! САМО В ПИК И "РЕТРО"! Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!
Сензационно пророчество на Слава Севрюкова излезе покрай...
на 30.04.2016
СЕНЗАЦИЯ! Ванга с пророчество за Белия дом и последния американски президент СЕНЗАЦИЯ! Ванга с пророчество за Белия дом и последния американски президент
Барак Обама е напът да стане последният президент на САЩ,...
на 18.09.2016
Почитат пророчицата Ванга с песни и литургия Почитат пророчицата Ванга с песни и литургия
Стотици миряни от страната и чужбина ще отбележат в...
на 23.09.2016
Напиши коментар »
(21)
1
За война в момента бълнува само Путин.
2
Щом тия тримата шарлатани са го казали - спокойно.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Ако действително мислиш така си абсолютен олигофрен. Единствения, който мисли за война е чичо Сам, но не му стиска.
6
там са си добре вече са американци британци германци и други подобни ! Даже гледам у face НАд таговете им няма български думи вече сме се интегрирали всяка вечер са на саджук и уискенце на някои им спрях следването че не се търпи това сякаш у нас са яли само марули да ги е*а у пумиярите мръсни чистачи и лизачи слуги най ниско ниво !
7
Ванга е казала . Президента трябва да е независим.
8
заслужаваш да бъдеш изкормен из отзад за тъпоъията си
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Шшшшшт ! Само ние българите да си го знаем ! Да не ни чуят другите народи и да ни завидят. Че те нямат такива "пророци"...Е някакъв си там Нострадамус, ама нашите - с лопата да ги ринеш. Прост народ - слаба държава ! Или просто държавата ту я има ту изчезва за някакво си половин хилядолетие. Щото сме връхта, нали ? Спрете поне да пишете тъпотии !!!!
12
Нешка ли написа статията
13
Интересно, ако медиите престанат да пишат простотии какъв ли ще им е рейтинга? Може би тогава ще ги четат само по образованите и те ще бъдат бутик издания. Давайте, за опростяването на нацията някой плаща и то май не малко.
14
Уважаеми Господа,докога ще ни пробутвате неща, които баба Ванга /Бог да я прости/ никога не е казвала? Единствено в Интернет могат да се открият руски сайтове със смехотворни измислици, че уж Русия щяла да стане най-могъщата военна сила, щяла да завладее света и ще бъде духовен, водач на цялото човечество. Аз Ви питам: а защо не публикувате предсказанията на преподобна Стойна например, в които тя е предсказала бъдещето на България, Русия и света още през 1930 г,, и най-вече че те се отнасят за първите 25 години на 21 век. Време е да си поправите грешката и да ги публикувате, още повече , че за преподобна Стойна вече излязоха няколко книги. читател
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Н.и.д.я.л.к.е, кой написа тази малоумна статия ?
17
"един малък славянски народ (България?) "...... Този малък славянски народ може да бъде например Сърбия, Словения, Словакия.... , не знам защо непременно трябва да смятаме, че това сме ние.
18
Само че аз четох пророчествата на Ванга преди да започне войната в Сирия по времето на войната в Ирак. Тя позна ли за Сирия? Позна! Но тя е казала и друго: - Третата световна война ще започне с падането на Алепо а то ще стане до края на 2016година. Ванга е посочила и годината 2016! Идват сериозни премеждия господа другари!
19
Библията каза, война ще има. Положението ще е много тежко, много хора ще измрат заради греховете си. Папата и САЩ ще се обединят и ще наложат закон за спазване на неделята. Това влиза в пряко противоречие с 10-те Божии заповеди, където пише да се спазва съботния ден. Не си позволявайте да нарушавате Божия закон, не слушайте човешки заповеди. Бог ще накаже след това САЩ и Ватикана. Така пише в Библията. Прочетете я, за да знаете истината!!! Не вярвайте на лъжите на хора!
20
прогон сайта
21
федоскинская слобода фото
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Най-доброто упражнение за ръце е броенето на пари. Облекчава болките в ставите, нормализира кръвното налягане, напълно премахва зъбобола и главоболието, подобрява зрението, апетита, външния вид и условията на живот…

няма нови новини
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
сега
2582
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК! Хороскопът на топ астроложката Алена - какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица
x