Шокиращо предсказание на Джуна: От Украйна ще тръгне разцеплението на света!

Бомба

Шокиращо предсказание на Джуна: От Украйна ще тръгне разцеплението на света!

211644
на 17.04.2014
Шокиращо предсказание на Джуна: От Украйна ще тръгне разцеплението на света!
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Шокиращо признание около размириците в Украйна направи и прословутата руска ясновидка Джуна в местен тв канал. Според нея пророчествата на Ванга и Нострадамус за трета световна война след отделянето на Крим са напълно достоверни и нищо добро не чака човечеството.

препоръчано

Джуна Давиташвили е много популярна и в България и през годините е правила много точни прогнози и за нашата родина, а още през 80-те е близка приятелка на петричката пророчица Ванга и двете са се виждали няколко пъти.

Грузинката, която притежава невероятна сила, може да лекува, защото през нейните ръце преминава невероятна сила – енергия. Още през годините на СССР, много учени са изследвали феномена Джуна, за да разберат как така тя може да лекува, да предсказва бъдещето и да носи такава изобретателна природа.

Всички руснаци, включително първите мъже в държавата като Путин се допитват до ясновидката относно бъдещето на страна, но последните й пророчества не са никак благосклонни както за Москва, така и за целия свят.

„От разцеплението на Украйна, ще тръгне разцеплението на света. Във всяка държава вече тлее по един огромен конфликт и всички изведнъж ще изплуват и ще прераснат във войни. Третата световна война няма да е на един пакт срещу друг, а на малки групи във всяка държава, но ще е пагубна за цялото човечество и ще продължи дълго”, заявява Джуна. Според нея точно това е имала предвид и Ванга, казвайки, че не оръжията ще затрият хората, а брат брата си.

Страховити прогнози покрай конфликта в Украйна откриха френски учени и в предсказанията на Нострадамус. Кръвопролития и сблъсъци на Кримския полуостров е предрекъл гадателя от Средновековието и в книгите му е описано, че в земите по северното крайбрежие на Черно море ще се разрази конфликт между народите и много насилие. Когато това стане, щяла да започне Трета световна война, Европа да избухне в пламъци и да се обезлюди заради непозната чума, която щяла да бъде ползвана като оръжие в конфликта.

По времето на Нострадамус Крим е под османско владичество след като кримските ханове стават подчинени на Високата порта от 1447 г. чак до 1774 г. После попадат под руско влияние, което също било описано от легендарния астролог, сочат и френски учени. Тяхното тълкувание е, че според пророка в земите на Кримския полуостров се криела много силна, но зла извънземна енергия, която щяла да предизвика конфликтите и избухването на войната, да отрови съзнанието на хората и да се разпространи по целия свят.

Подобни прозрения в писанията на пророка Мишел дьо Нострадам откри наскоро и украинският изследовател Александър Лазарев. Той разтълкува, че в стиховете на астролога е описано как през 2014 г. ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели и това щяло да предизвика международни конфликти, които ще подпалят Трета световна война. Първо щели да се използват конвенционални оръжия, след това – химически и биологически, а накрая - ядрени. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г.

Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог избухване на световен конфликт. Учените от Франция тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война до края на 2014 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК