БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ШОКИРАЩ ОБРАТ! Майката на 6-годишния Юри с неочаквани признания за убийството във Виноградец

Само в ПИК
ШОКИРАЩ ОБРАТ! Майката на 6-годишния Юри с неочаквани признания за убийството във Виноградец
Автор: ПИК
Дата
Дата
61239
Коментари
9
ШОКИРАЩ ОБРАТ! Майката на 6-годишния Юри с неочаквани признания за убийството във Виноградец

Няма какво да кажа. Каквото има да кажа, ще го кажа в съда. Няма да преча на разследването. С тези думи Лазар Влайков мина покрай журналистите, окупирали залата в Окръжен съд - Пазарджик, където започна делото за мярката за неотклонение на бившия председател на Общинския съвет в Септември. Той бе обвинен за трагедията във Виноградец, когато по време на детско тържество с неговия пистолет беше застрелян човек при все още неизяснени обстоятелства, съобщава "Трафик Нюз".

Миналия петък Пазарджишкият районен съд освободи Влайков от ареста и му наложи по-леката мярка – домашен арест. Срещу това определение на районните магистрати Окръжна прокуратура в Пазарджик е внесла протест в съда. Разследването за убийството на 47-годишния ресторантьор Наско Тонкев продължава.

Междувременно в съда стана ясно, че съдебно-медицинската и химичната експертиза са пристигнали снощи и според нея и по Влайков, и по детето има еднакви микрочастици по ръцете и дрехите. По Наско са открити също частици, но не същите.

Според медицинската експертиза раната е от лява ръка към гръден кош. Стреляно е от ляво надясно, от долу нагоре. Т.е. детето е било от лявата страна на Наско.

 

Според прокурора има несъответствие в показанията. Няма как Наско да е дал пистолета на Юри, тъй като няма нагар и частици по ръцете. От разпечатки се вижда, че Влайков е звънял 15 пъти на жена си, което предполага, че тя дори не е била в кръчмата, а в същото време тя дава обяснения. Прокурорът добави, че Влайков е обществено опасен, може да се укрие и да манипулира свидетелите.

 

Според адвокатката на Лазар Влайков Юри и Влайков стреляли с газов пистолет преди да отидат в ресторанта и затова са с еднакви частици. Майката на детето потвърждава това в показанията си.

 

Цветана Цветанова - майката, и бащата на Юри пред разследващите разказват, че починалият дал пистолета на детето, а що се отнася до алкохола, адвокатката смята, че промилите не съответствали на пияно състояние. Според прокурора на делото обаче всичко е обратното. Наско нямал нагар и такива частици като детето и Влайков.

 

Според Панкова няма как Влайков да се укрие - имал трудова ангажираност. Имал земеделска зема, грижел се за семейството си, баща му бил инвалид. Не можел да въздейства и върху свидетелите, тъй като бил под домашен арест.

 

Очаквайте решението на съда!

 

Напиши коментар »
(9)
1
За комуниста изнасилвач Евстатиев нещо да напишете, или да драснете някой ред за комуниста депутат, купувал мангалски гласове !
2
Електро скрий се ма!
3
Притеснителното е дали може да въздейства върху съдебната система , а не върху свидетелите.Все пак има приятел прокурор.Колко е да докажат,че жертвата сама се е простреляла.Имаме само един смъртоносен изстрел.Голям проблем щеше да бъде ако бяха 2 или 3.
4
Влайков та родителите на детето да почнат да лъжат в следствието?Рядко нахална ГЕРБаджийска особа!
5
Циганската фамилия как хвърлиха вината върху убития ....аферим, бе
6
ами да извикаме хорейшо от маями да разкрие случая,направо ставаме смешни ,идвай хорейшо,цела българия тебе чака и гледа.
7
сега ще започнат побоите над свидетели
8
ТОЗИ С НИСКОТО ЧЕЛО НАЛИ Е ЧЛЕН НА ОПГ ГЕРБ. ЗАЩО СА НУЖНИ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ. НА БОЙКО И ЦЕЦО ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ. АФЕРА СУДЖУК ВЪН УБИЙСТВО ВЪН КРАЖБИ ОТ НДК. БОРША ВЪН. А ЗА РУМИ БЪЧИ НЕЩО СПРЯХА ДА ПИШАТ. ХАРЧАТ СИ ПАРИЧКИТЕ И СИ ПЕЯТ С БОРША. МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ
9
Ще го спасят гадтия гербаджия.... И това, както и много други изцепки,, ще осганат в съдебната история. ..Герб са навсякъде, гадовете.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин…”
(Военен)