Шокиращ разврат в Слънчев бряг! Туристки танцуват чисто голи в лесбо парти (снимки 18+)

ЧАС ПИК

Шокиращ разврат в Слънчев бряг! Туристки танцуват чисто голи в лесбо парти (снимки 18+)

459218
на 24.06.2014
Шокиращ разврат в Слънчев бряг! Туристки танцуват чисто голи в лесбо парти (снимки 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинска вахканлия се разрази в Слънчев бряг преди ден. Пияни девойка захвърлиха и дрешки и задръжки и се впусна в шеметни изпълнения на сцената за ужас на туристите, дошли да пийнат по нещо след плажа.

препоръчано

Подпийнали девойки, предимно чужденки, още рано вечерта се качиха на бара и започнаха да захвърлят дрешки и задръжки. А други стигнаха дотам, че се разхвърлиха до голо.

Хит на вечерта бяха няколко пищни англичанки, които тотално се увлякоха и щедро развяха гръд пред подпийналите гости в клуба. Момичетата спретнаха истински стриптийз по време на купона, а после го обърнаха на лесбо парти с горещи целувки и опипвания помежду си.

„Това не е никакъв прецедент и се случва всяка вечер през лятото. Момичетата са предимно от Англия и остават тук без родителски контрол и полудяват. Напиват се и се друсат с хапчета и не знаят нито имената си, нито къде се намират. Правят безразборен секс и Бог знае как се опазват от нещастия. Не случайно вече се претрепват от терасите на хотелите”, коментират работещи в Слънчев бряг, нагледали се на какво ли не, откакто курортът се превърна в сборно място за пияни младежи без задръжки. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК