ШОК! Великата седесарка Елка Константинова гасне в психиатрия

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ШОК! Великата седесарка Елка Константинова гасне в психиатрия

120653
на 03.11.2016
ШОК! Великата седесарка Елка Константинова гасне в психиатрия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вече цяла година телефонът на Елка Констатинова е изключен. Всички опити да бъде открита 84-годишната бивша министърка на културата удря на камък, пише столичен седмичник. Оказва се, че от есента 2015-та Елка Константинова е настанена в дом за възрастни хора с ментални увреждания. Приютът, в който култовата литераторка кара последните си години е във Велинград. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Близките й се надяват персоналът на медицинското заведение да се погрижи добре за нея и да помогне донякъде за подобряване на здравословното й състояние. 

"Мястото, където се намира, е едновременно старчески сом и психиатрична клиника. Роднините на Елка я вкараха там, защото тя престана да ги разпознава - дори синът и внуците й й се струваха чужди хора. А най-тъжното от всичко е, че проф. Константинова вече не знаеше коя е тя самата, не можеше да си каже собственото име", споделят с нескрита тъга нейни бивши колеги седесари. Според тях симптомите, които има Константинова сочат, че тя страда именно от Алцхаймер. Това е старческо заболяване, свързано с деградация на психическите способности и атрофия на мозъчната кора. В резултат настъпва прогресиращо оглупяване. 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК