ШОК! Дърво се стовари пред млада жена в Пловдив! По чудо не я премаза

Само в ПИК
ШОК! Дърво се стовари пред млада жена в Пловдив! По чудо не я премаза
Автор: ПИК
Дата
Дата
2341
Коментари
0
ШОК! Дърво се стовари пред млада жена в Пловдив! По чудо не я премаза

Стряскащ инцидент в Пловдив като по чудо се размина без сериозно пострадали. Стъблото на голяма върба се пречупи и дървото се стовари на улица в Кършияка. При падането му клоните замалко да наранят лошо пловдивчанка, живееща там.

Инцидентът е станал на улица „Пантелей Генов”. При падането на дървото един от клоните е достигнал младата жена. Именно тя ни изпрати сигнал за случая. Посочва, че е добре и за щастие не е пострадала сериозно. По-големият проблем бил, че дървото блокирало улицата. Жената се обадила на 112, за да го премахнат и да освободят движението.

"Пиша ви, за да достигне информацията до повече хора, чиито коли в този регион може да са засегнати. Мисля, че е редно Общината да следи тези неща, защото не се знае кога някой може да пострада", обяснява жената, която очевидно е в шок, съобщава "Трафик Нюз".

„Сякаш блокът ни е урочасан”, посочва свидетелката на падащото дърво. Само преди седмица в жилищната сграда избухнал и пожар.

Още по темата
Огромно дърво размаза колата на млада жена в Пловдив
Часовник
19:37
Огромно дърво размаза колата на пловдивчанката Елена Петрова на улица "Тракия" 57 по време на невижданата буря, която се разрази този следобед в Пловдив. За щастие момичето е било на работа по това...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- И колко годишна е тъща ти?
- Не я знам, но сигурно е към 130 годишна...
- Глупости! Човек не може да живее толкова дълго.
- Че кой говори за човек...