Шок! Ели Гигова на сухо от 2 години, никой не я искал!

ЧАС ПИК

Шок! Ели Гигова на сухо от 2 години, никой не я искал!

70135
на 14.10.2014
Шок! Ели Гигова на сухо от 2 години, никой не я искал!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ели Гигова била на сухо вече цели две години.

препоръчано

Милионерската щерка имала труден характер и трудно можела да закрепи сериозна връзка. В същото време пък Гигова не е момиче за една нощ и така се оказала вече дълго време без интимни отношения с мъж.

Гигова, която е един от най-неконфликтните съквартиранти в Къщата на „ВИП Брадър“, упорито отказва да разкрие пред останалите участници дали е срещнала вече своята половинка.

„След една публична връзка се опарих достатъчно и вече знам, че колкото по-малко се знае за личния ми живот, толкова по-добре“, сподели дъщерята на Николай Гигов пред Жени Калканджиева в интимен разговор по женски.

Злите езици шушукат, че заради прекалените си претенции и фасони Ели нямала особен успех сред мъжкото съсловие и е на сухо от близо 2 години, пише Всеки ден.

„Не е никак лесна. След като с лека ръка изтри връзката си с Петко и се обяви едва ли не за девствена невяста, която чака да й поискат ръката, е ясно, че Гигова иска нещо повече от свалка за една нощ“, споделят близки приятели на водещата. Според мълвата през лятото тя е имала краткотрайна авантюра с бизнесмена Димитър Тодоранов, но не се е стигнало до нищо сериозно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК