Шок! Извънземните дошли на Земята със секс мисия, отвлечените от тях жени раждат изроди (видео)

ВИДЕО

Шок! Извънземните дошли на Земята със секс мисия, отвлечените от тях жени раждат изроди (видео)

61917
на 11.01.2015
Шок! Извънземните дошли на Земята със секс мисия, отвлечените от тях жени раждат изроди (видео)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Извънземните дошли на Земята със секс мисия. Отвлечените от тях жени раждат мутанти, съобщава Флагман, позовавайки се на електронното издание planeta.moy.su.
Най-ранните изображения на НЛО са открити по стените на пещери във Франция и Китай, припомня руският сайт за мистерии. Рисунките са направени от първобитни хора. В свещените текстове на индусите – ведите, пък се казва, че около 400 хиляди са расите на разумните същества, живеещи на различни планети от Вселената.
Всяка година при загадъчни обстоятелства изчезват по няколко милиона хора. Някои от тях се връщат, но не смеят да разкажат за чудовищните експерименти, на които са подложени от пришълците. Някои твърдят, че нищо не помнят, а други повтарят едно и също – че с тях се провеждали ужасни опити. Може би заради това в телата на някои от освободените „пленници“ са намерени и микроскопични парченца от неизвестен метал. При тях се появяват и неизвестни  досега на учените болести.

препоръчано

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК