ШОК! Националистите в Германия имали повече депутати с имигратски произход от партията на Меркел

Само в ПИК
ШОК! Националистите в Германия имали повече депутати с имигратски произход от партията на Меркел
Автор: ПИК
Дата
Дата
2066
Коментари
0
ШОК! Националистите в Германия имали повече депутати с имигратски произход от партията на Меркел

Анти-имигрантската германска партия „Алтернатива за Германия“ ще има повече депутати с имигрантски произход, отколкото управляващия Съюз ХДС/ХСС, предава Reuters, цтирана от "Фокус".„Алтернатива за Германия“, която влиза в Бундестага за първи път, след като получи подкрепата на 12,6 % от германските граждани, бе известна с острите си критики срещу Ангела Меркел и решението й да пусне 1,3 милиона мюсюлмани в Германия. Според представителите на „Алтернатива за Германия“ партия, ислямизмът няма място в Германия.

Въпреки това 7,5 % от бъдещите 93 депутати на „Алтернатива за Германия“ имат имигрантски произход. За сравнение едва 2,5 % от партийците на Меркел имат имигрантски произход.

Най-много политици с имигрантски произход има при крайнолевите партии „Левите“ и „Зелените“. 

Още по темата
ШАШ! Лидерката на „Алтернатива за Германия“ напусна партията
Часовник
19:54
Още една изненадваща новина от десните популисти – след като в понеделник съобщи, че няма да води парламентарната фракция на „Алтернатива за Германия“, днес лидерът й Фрауке Петри...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"