Шофьори на лъскави возила масово паркират на забранени места (снимки)

ЧАС ПИК

Шофьори на лъскави возила масово паркират на забранени места (снимки)

12560
на 05.08.2014
Шофьори на лъскави возила масово паркират на забранени места (снимки)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бургазлия най-нагло зае не едно, а две места за паркиране на хора с увреждания под местния мол "Бургас Плаза", съобщава "Флагман".

препоръчано

Практика е местни шофьори с лъскави возила да спират демонстративно колите си по тротоарите, градинките и местата за инвалиди без всякакви скрупули. И не само местни.

В Ямбол друг шофьор, преценил, че няма проблеми да нарушава закона и пътната маркировка, паркира лъскавото си возило на място за велосипедисти в един от моловете, за да се настани до самия вход на търговския център.

По принцип във въпросния мол паркингът е огромен и никога не е бил пълен с коли. Явно шофьорът на хюндая е решил, че това място е най-добрият вариант да си покаже новата корейска кола.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК