Шофьор блъсна полицай, искал да го спре за проверка

Животът днес

Шофьор блъсна полицай, искал да го спре за проверка

3032
на 30.10.2015
Шофьор блъсна полицай, искал да го спре за проверка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 30 октомври. около 01:40 часа на ул.”Цар Симеон” в гр.Петрич, лек автомобил „Шкода Октавия”, управляван от мъж с инициали И.А. на 27 години от гр.Петрич, движейки се без включени светлини в тъмната част на денонощието, блъска полицейски служител, който в този момент е подал сигнал за проверка на автомобила. Това съобщиха от ОД на МВР – Благоевград.

препоръчано

Вследствие на инцидента, с нараняване в лявото коляно, е пострадал полицейският служител, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пробата за наличие на алкохол в кръвта на И.А. е отчела 0,71 промила алкохол в издишания въздух.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК